Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom reggeli kávét! Az ebéd utánit mág most fogom főzni, kicsit a férjem lepihentl
Látom, hogy megint sok finomsággal vártad a fiatalokat! A derelye is guszta a keksztekercs nagy kedvenc nálatok is!
Én ma gyümölcslevest főztem, nem kellett a húsleves. Nagyon finom lett, második milánói, karajt pácoltam be azt sütöttem le krumplipüre készült mellé.
Legyen nagyon szép hétvége a családdal együtt, gondolom még csak délután mennek haza a gyerekek.
A férjem tegnap kihordta a leandereket, én szépen leszedegettem a száraz leveleket. Jó idő volt itt hátul szépen sütött a nap, jó volt kicsit dolgozni. Aztán összetakarítottunk a helyét, felmostam mindent.
Le is permetezte, mert láttam egy kevés tetűt rajta. Éjjel megint esett az eső, most meg fúj a szél kicsit hidegnek érezni,de szépen süt a nap.
Lia!
Érezzétek nagyon jól Magatokat!
Ancsa!
Itt is nagyon fújta a szél tegnap is, ma is, de a napocska süt.
Ugye mindig van valamit csinálni egy családi háznál! Nem lehet unatkozni. A cicus nagyon szép, látni hogy gpondos gazdájuk van!
Már mi is csak estére fűtünk be egy kicsit, kellemesen tudunk aludni.
Annyira én sem készülök húsvétra, vettünk egy nagyon kicsi sonkát hogy legyen. A múlt évben nagyon rossz volt az íze, a felét kidobtam, még hemendegsznek sem kellett. Pedig Pick Békebeli volt, már a kedvem is elment tőle!
Sárgatúró fog készülni, mert az nagyon finom a sonkához. Sósat sütök meg egy édeset de még nem tudom mi lesz, olyan ami hamar meg tudok csinálni.