Téma: Társalgás
Általános beszélgetö fórum
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Sziasztok!
Sok szeretettel köszöntök mindenkit az új fórumomban! Sajnos a régi sg. fórum több mint 10 év, és több, mint 200 000 hozzászólás után 2016. 09.01.-ével megszűnik... Most már csak 1 emlék marad...
Szia Lia!
Látom, hogy sikerült regisztrálnod! Örülök Neked! Ismerkedjél a fórummal! Szerintem ez sokkal egyszerűbb, és minden fórumtagnak joga van a saját bejegyzését szerkeszteni, javítani, és törölni is tud!
Az még különbség, hogy ebben mindig alul van az új hozzászólás a topikokban... ezt szokni kell.. Ja, és alul is kell írni a hozzászólást... Még én is ismerkedek, tanulom ám!
Igen köszönöm és a lehetőséget is.
Puszi és jó pihenést kívánok.
Szervusztok!
Azt hiszem sikerült nekem is regisztrálni,kicsit elpepecseltem vele,szokni kell,a bemutatkozást nem tudtam beirni,nem tudom hová kell.
https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/ … e=58476F95
Megpróbálok reggeli beköszönő képet is betenni,nemt udom menyire sikerült,még nem értek mindent,majd Margitka segitsél,mert sok mindent még nem értek,de annak örülök,hogy végre volt megoldás és megmaradunk!
Szia Ancsa!
Örülök, hogy sikerült a regisztrációd! Sőt profilképet is tudtál berakni!
A bemutatkozásodat itt is a "Ki is vagyok?" topikba kell berakni, úgy, mint az előző fórumban! ... Onnét át is másolhatod, de szerkesztheted is a szöveget, ha akarod!
Ja és a régi fórumból még bármit átmásolhatsz ide a hónap végéig, amit sajnálnál, ha elveszik...
Nem sajnálok semmi,vagy mindent sajnálok,annyit nem lehet átmásolni,úgyhogy inkább semmit,majd telerajuk ezt is képekkel,irásokkal!
Én is így vagyok ezzel... csak beindításnak írtam mindegyik topikba 1-1 hozzászólást... Na megtaláltad mind a 11 topikot itt?
... azért még szeptemberig mind a 2 fórumba írogatunk, mert addig aki jön az oldalamra még csak azt látja....
Még keresgélek jó volt a másik fórumban a kezdőlapon a lista,de ahogy látom itt is alakulgat minden,biztosan lesznek még változtatások az idő elteltével.
Most néztem,eddig csak 5 topikot találtam meg...
Ancsa!
Igen, majd kitapasztaljuk, mi lenne a legjobb megoldás... Már én is gondoltam arra, hogy kezdőlapnak a topikos lista legyen... Az hogy létezik, hogy csak 5 topikot látsz?... Hiszen egymás alatt van a 11 topik....???
Jaj mert nem jó helyen keresgéltem,meg vannak már,belejövök majd mint macska a nyávogásba!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás