Szervusztok!
Jól elszámoltam magam tegnap,azzal,hogy majd többször is benézek..úgy eltelt az idő kinn,mindenféle munkákkal, hogy észre sem vettük és délután lett..enni is azt ettünk, ami még volt a hűtőben, elmaradt a sütés is,este meg vendégeink jöttek ,Laci húgai, fiúkkal...jól elbeszélgettünk, eszegettünk, iszogattunk,ki ezt,ki azt.
Elköszönni jött a kisebbik húga, ma visszarepült Angliába, itthon volt két hétig.
Ma reggel pedig elhúztam dolgozni a céghez, olyan hülye szél fúj, majdnem levitte a fejem.Alig vártam hazaérjek. Beraktam a sütőbe néhány csirke felső combot,már régebbről be voltak pácolva, krumplit vagdostam mellé, szépen megsült, ma ezt esszük.

Laci felvágott körfűrésszel egy csomó fát, amik hosszúak és kemények a fejszének , megint lett egy csomó gyújtós.
Hétfőn egy nagyobb munkába fog,ma összeírta, holnap pedig összekészíti a szükséges szerszámokat.
A jövő hét nekem is pörgős lesz,mivel Laci elfoglalt itthon rám maradnak a dolgok,tűzrakás is,meg minden egyéb, ő csak késő délután fog hazaérni és nagyon fáradt lesz,igyekszem úgy intézni, hogy csak egyen és pihenjen. Hét végén vendég jön, indián társa, barátja Farkas testvér ,nagyon várom,még Lacin kívül nem találkoztam más indiánnal . Persze lesz miről beszélgessenek, én szeretném itteni finomságokkal vendégül látni. Meg majd fülelek csendben miket mesélnek, ilyenkor sok indián szó is elhangzik,már az is,ahogy üdvözlik egymást. Talán egy pipát is elszívnak .
Margitka!
Nagyon szép és finom a torta,szeretem a diót a sütikben, a sós meg jól fogy akárhogy is. Kepzelem milyen jó mikor mindannyian összegyűltök és körül ülitek az asztalt.Ebben nekem is részem van az utóbbi években, Lacival igazi családom is lett,nagyon befogadtak,családtagnak,nem csak,mint Laci élettársa. Anyukájával is pertut ittunk.
Jó érzés, hogy nem vagyok egyedül már mint azelőtt ...