Sziasztok!
Itt vagyok már én is. Ma nem unatkoztam , meg kell mondjam. Kaptam két levelet, az egyik a rendőrségtől jött. Abban arról értesítettek, hogy pár napja, amikor megbüntettek a jogosítványomért, jogszerűen jártak el, de amit kaptam nyomtatványt, amiben leírják az eseményt, nem ikszelték be azt a rublikát, hogy átvettem a csekket.Na és ezt bepótolták.Az eszem megállt. A másik a bíróságról jött, hogy november 16-ra tűzték ki a pert, ami anyuka fogyatékossági támogatásáról lesz. Kértem ezt a támogatást neki, de elutasították, aztán másod fokon megint, végül írhattam a bíróságnak. Megtettem , de azt írták válaszképp, hogy indokoljam melyik paragrafust szegték meg. Amennyiben nem teszem , megszüntetik az eljárást. Hát itt már én aztán ki akartam lépni az egészből, hisz több mint egy éve húzódik a dolog. Nem válaszoltam semmit, erre ma kaptam az értesítést, hogy mégis lesz tárgyalás. Na erre varjatok gombot. Na és hogy teljes legyen a nap, délután csörgött a telefon, a posta hívott, hogy érkezett egy csomagom. Fizetni nem kell érte, de nincs rajta feladó semmi. Várok valahonnan csomagot? Mondtam , hogy nem tudok róla, de közölték, hogy hiába nekem jött, így nem adhatják oda. Na itt aztán már csak nevetni tudtam ezen az egészen, mert kérdezem én , aki megvagyok mint címzett, nem kaphatom meg a csomagot, de feladni fel lehet . Hát hogy vették be azt a csomagot a postán? Hát ez egy vicc.
Egyébként Margitka! Ti érezzétek nagyon jól magatokat ott a fürdőben. Rád is az vonatkozik, mint Liára, áztasd magad kicsit helyettem is. Ha minden héten megy valaki fürdeni, lassan végig strandolom az őszt.
Ancsa!
Remélem , hogy holnap reggel a cica micád aludni fog, és hagy téged is, nem úgy mint a múltkor. De felhívom a figyelmed, hogy az állatok olyanok mint a gyerekek, és bizony nekem mind olyan volt, hogy hét közben úgy kell kirángatni az ágyból. Bezzeg hétvégén . Hajnalban kipattan a szeme, és neki áll játszani, korosztályának megfelelően.