Sziasztok!

Margitka! Ma jött a fiam a gyerekért, holnap szedik ki a varratokat. Este hétre ért ide, várom a hívását mikor érnek majd haza. Holnap hozza is vissza, ők majd a jövőhéten jönnek pénteken haza. Le is foglal bennünket, mert egyedül unatkozik, így egyikünknek vele kell lenni. Örülünk, hogy jól van, nem fáj a keze, és eszik is. Nagyon jókat tud aludni, pihenni.
Így most egy kicsit szabad vagyok, így be is néztem mivel régen jelentkeztem.
Látom, hogy mennyi finomságokat sütöttél, Nagyon szépek, és guszták a mézesek. Holnap hogy szabadok vagyunk megyünk a METRÓBA, ott lehet venni libát, azt is szeretnék most karácsonyra. A húst a káposztának itt veszem helyben meg. Akkor már nagyjából meg is van minden az ünnepekre. A sütit még mindig nem tudom milyen legyen, beigli lesz az elmaradhatatlan. Van ötletem, de nagyon munkaigényes, nem tudom bevállalom-e a gyerek mellett. Na majd meglátom.
Olvasom hogy sikerült a fát is megvenni. Szépet sikerült biztosan venni, a tavalyi is szép volt.
Lia! Jó sok munkátok van, sok a beteg? Mindenki jól van? A férjednek nem fáj a keze? Na és a kutyus hogy viselkedik? Gondolkodom a káposztán, jó ötleltet adtál, lehet hogy én is elkészítem, kevesebb munka marad az ünnepek előtt. Beteszed a fagyra, ha megfőzöd most?
Ancsa! Nálatok is remélem mindenki jól van? A találkozó hogy sikerült? Vagy még most lesz valamikor, már nem tudom a dátumot.
Mindenkinek jó pihenést kívánok!