Válasz: Társalgás
Nem volt kedvem nagy munkába fogni, de akartam egy kis egészséges nasit összehozni... Készítettem egy tálca, pontosan 50 darab zabpelyhes kókuszgolyót. Mi már teszteltük is, lehet kóstolni. ![]()

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Nem volt kedvem nagy munkába fogni, de akartam egy kis egészséges nasit összehozni... Készítettem egy tálca, pontosan 50 darab zabpelyhes kókuszgolyót. Mi már teszteltük is, lehet kóstolni. ![]()

Szervusztok!
Ma hazajöttem ám időben,csak most jut időm leülni,és beköszönni...
Ma sajnos Talált Cica nem került elő...nem jött,délben a tejecske is érintetlen volt,amit kitettem neki reggel...csak remélni tudom,.hogy nem esett baja,csak nem volt kedve jönni...ki tudja?
Ma melegszendvicset vacsoráztam,nagyon jól is laktam vele.Alig várom véget érjen a holnapi nap és szombaton menjünk bevásárolni,csak akkor leszek nyugodt ha itthon lesz minden ami kelleni fog.Listát kell majd irjak.Biztosan a szüleimnek is kell bevásárolni.
a jövő héten újra hozzáfogunk 12 ezer pár rendeléshez,ami hasonló az előző olyan sokhoz,és most is égetni fogok...Aztán meg már jön az ünnep...
Ágyat nem kaptunk,olyat amit szeretnénk,csak fából van és nagy széles is van hálószobabútorral együtt...és jó drága is,inkább várunk hátha jön még ide másik ilyen ,azt mondták szokott lenni többször is!
Most inkább megyek aludni,leesik a fejem,én nem tudok visszaállni ere a téli időszámitásra,hétkor más esek össze,hajnal fél 4-kor meg már kukorékolok...
Szia Ancsa!
Nagyon hangulatos képpel jöttél! ... Holnap már péntek... jó lenne egy ilyen helyen kipihenni a hét fáradalmait, igaz! ![]()
A Talált Cicát lehet, hogy megtalálta a gazdája... vagy új gazdi fogadta be...
A holnapi nap meg már csak elmúlik, és mehettek a nagy bevásárlásra... a listákat vigyétek magatokkal! ![]()
Most ne is gondolj a jövő heti munkákra, főleg, hogy megint olyan égetős lesz... Ha többször volt olyan ágy, akkor talán érdemes is lesz várni rá, de többször nézzetek be miatta az üzletbe!
Na azt hiszem, hogy elkiabáltam délután a napsütést... nem tartott tovább 20 percnél.... jól tettem viszont, hogy behoztam a ruhákat! idebent szépen száradnak! ![]()
Te már biztos lefürödtél, aludj jól éjszaka! 
Most már én is elköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
És tényleg...már 7 kor aludtam,3-kor Bittával játszottam....ez igy nem normális...de végül is simán kialudtam a 8 órámat!
Legyen szép napunk,megyek,viszek egy kis husit Talált Cicának ha előkerülne!
Délután jövök.szombaton olvasztani akarok,van lefagyasztva zsirnak valóm,kell a tepertő majd a pogácsába,meg nagy helyet foglal a mélyhűtőben,ott is kell a hely,a hétvégi bevásárláskor húst akarok odatenni...
Puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét, én az éjszaka folyamán többször is felébredten, és bosszankodtam, hogy nem laszom... mert álmos voltam... sőt most is az vagyok. De 6 óra után már nem maradok az ágyban... Majd talán ebéd után lehet egy kicsit pihenni... Akarok reggeli után a húsboltba is menni, mert nekem is kell venni húst. Karajcsontot is akarok a vasárnapi húsleveshez, meg csirkemellet, és a darált hús is elfogyott, pedig az is kell vasárnap... Meg főzni is kell...
Na kíváncsi leszek, ha ma reggel várt-e a Cica!... Látom tervezed a szombati teendőket is...
Most akkor én megiszom a kávémat... mindig lemaradok, mert ugye előbb idekanyarodok a géphez... a férjem már megitta....
Neked is jó munkát a dolgozóban! Aztán várunk! 
Na jól elment a délelőttünk... vettünk szép húsokat a húsboltban, a Tesco-ba meg kétszer is átmentünk, mert elfelejtettünk kiflit venni... amikor hazaértünk akkor jutott eszünkbe, hogy rakott kifliket akarunk készíteni... hát visszamentünk, és vettünk 20 darabot, legalább lesz tartalék is... De már készen is van a rakott kifli, egy nagy tepsivel, mert 10 darabot használtam fel... Most sósan készült! ![]()
Odakint csúnya idő van, reggel óta csepereg az idő... Akkor most ebéd előtt megengedünk magunknak egy kis pihenőt.... 

Sziasztok!
Igen,várt Cica,vittem is neki egy darab husit,aminek nagyon örült!Voltam szüleimnél,kaptam szépséges borjúhúst,vettem is 5 kilót,szétcsomagolgattam,és apu vett egy kiló szalonnát nekem a piacon,mindjárt meg is kóstolom...
Holnap reggel megyünk nagybevásárolni,kivettem az olvasztani valót,mert foglalja a helyet és úgyis holnap olvasztok zsirt.
Elég nehéz nap volt a mai,nagyon vastag az anyag amit varrni kell,egyik tűt törtem a másik után,nagyon bosszant mert hónapokig nem szoktam egyetlen egyet sem eltörni,most már vagy 15-öt törtem....A gépem is rossz,megjavitották már ugyan de nem ültem vissza rá,nehogy ez a vacak anyag tönkre tegye megint...majd hétfőn vagy kedden ha vége lesz ennek a modellnek,visszaülök rá,addig pihenjen!
Szia Ancsa!
Ma is szép őszies képet hoztál! ![]()
Tehát csak várt az a Cica!... akkor azért örültél, mert láttad... de továbbra is titok, hogy van-e gazdija... hogy csak csavarog-e... vagy?
Te is jó bevásároltál húsból... Akkor jó is ha kivetted a zsírszalonnát, a helyére pakolhatsz.
Fárasztó napon vagy túl, jó is, hogy itt a hétvége!... Holnapra pedig sikeres nagy bevásárlást! ![]()
Gondolom, hogy 2 listád is van, igaz!
Én lefotóztam ebédnél a rakott kiflit, hát isteni lett, szerencse, hogy nagy tesivel készítettem, holnapra is maradt:
Itt egy kis kóstoló. ![]()

Sziasztok.
Itt vagyok én is,tegnap sikerült kirámolni amit szerettünk volna szanálni mindig összejön egy csomó lom.Voltunk tegnap is és ma is kontrollon,szerencsére nincs gond,nem fertőződött el a seb.Ma elintéztük mi is a temetőket,nem volt jó idő,szinte egész nap szemerkélt az eső.Be is vásároltunk,a férjem körömpörköltöt szeretne enni a hétvégén.
Jól elfáradtunk,jöhet a pihenő.
Margitka.
Finomat készítettél,köszi a kóstolót.
Ti is sikeren bevásároltatok.
Ancsa.
Neked is jól jön egy kis pihenés a hétvégén.
Szia Lia!
Ügyesek voltatok, ha végeztetek a rámolással!... én mindig abbahagyom.. aztán nehéz folytatni... most is úgy jártam... Tehát a kontrollon még ma is voltatok a férjeddel! Örülök, hogy nincs gond, akkor gyógyulhat szépen a keze!... Kell még visszamenni vele? 
Tehát Ti is voltatok vásárolni... ez egy olyan bevásárlós nap... Akkor lehet főzőcskézni a holnap. Majd én is akarok még sütni. Ma délután megfőztem előre a palóclevest egy nagy fazékkal. A rakott kifliből is maradt elég... Így majd esetleg sütni fogok holnap a porszívózás után...
Talán eddig már sikerült is egy jót pihennetek! Mi is ezt tesszük most már. 
Én el is köszönök mára... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás