Válasz: Társalgás
Sziasztok újra! 
Úgy elrepült a mai napunk. hogy meg is lepődtem, menni az idő már... Délelőtt a kitűzött terv szerint megpucoltam egy jó adag zöldséget, már a fagyasztóban is van... Aztán összeszedtem a diót, mivel elég jó nagy szél volt, most szépen lett is... Kiteregettem a pingpongasztalra még 3 tepsiben elosztva, ott jól járt a szél... aztán beraktam a többi szárazhoz, amit már előzőleg szedtem.... Ma is mostam, épp az előbb hoztam be a törülközőket, és a zoknikat, ma főleg azokat mostam... Ebéd után pihentünk, közben ma is megnéztünk egy filmet. Kicsit szomorú, de nagyon jó volt. A címe: A nővérem húga
Na és most sül egy kis tepsi "Mákos-diós süti"... aztán majd, ha kihűl, pudingot is főzök a tetejére...
Ancsa!
Tüneményes kis kosárkában hoztál ma gesztenyét, nagyon aranyos. ![]()
Te is sok mindent készítettél ma. Na és sütöttél is valamit? 
Lia!
Nagyon finom ebéd volt ma Nálatok is!
... Birsalmaszószt már olyan régen ettem.... talán veszek is majd birsalmát, mert nekünk sajnos csak 1 db van a kis fánkon...
A takarítás meg ugye folyamatos... mindig van hol szorgoskodni a lakásban. ![]()
Ilona!
Látom, hogy ma is nagyon szép őszi képpel jöttél! Pont ilyen az alma, amit vettünk. Te is ügyes voltál, ha még ablakokat is mostál! ![]()
Tehát akkor szerinted elég, ha tavasszal nyírjuk le a száraz ágakat a leanderről... akkor én is várok vele addig...
Hú de finom lehet ez a sütőtök!
Egészségetekre!