Válasz: Társalgás

Szervusztok,meg vagyok a mai főzéssel,a vásárlással jól elhúztuk az időt,három helyen is voltunk,de megérte,sikerült minden megkapni amit szerettünk volna...igaz cipőt nem tudtam venni magamnak,azt keresnék erre az esős időre,mert csak gyöngyvászon sportcipőim vannak és azok már ilyenkor beáznak...valami strapa ,munkába járó sportosabb cipőt keresek,Adidast ha lehet.
A Lidl-ben is voltunk,mert a katalógusban láttam pár dolgot,ami érdekelt és szerencsére sikerült megvenni,fondant formázó készlet volt,olyan eszközökből,amik nekem nincsenek,és tároló doboz készlet ,13 darabos,azt is vettünk,mert a régieket már kiselejteztem,egy idő után már olyan csúnyák a sok mosogatástól,ha szeretnék küldeni benne valamit a szülőknek már szégyellem mert csúnyák...
Az eső rendületlenül esett mig vásároltunk,talán most állt el,de még felhős nagyon és hideg is van,hallom a cinkéket csivitelni,szerintem hamarosan körülnéznek az etetőn.Már vettem is napraforgó magot nekik,van is kitéve.
Fel kellett újitani az elsősegély készletet is az autóba,azt is kaptunk,2023-g érvényes,egy gonddal kevesebb.Persze a szüleimnek is bevásároltam,apuval egyeztetek mire van szükség,anyu egyszerűen mindenre rávágja,nem tudom,most nem kell semmi...egyik nap megkérdezte aput,dolgozik ez a lány egyáltalán?Mikor nap ,mint nap mesélem mi van a munkahelyen...szörnyű,nem tudom mire jutunk vele...ha emlitést teszek a memóriájáról megharagszik,hogy hülyének tartom...nem akar orvoshoz menni,fizikailag semmi baja...és érdekes, mostanában is keresztrejtvényezik,viszont amit mondok neki 5 perc múlva már elfelejti...
Ma mégsem sütök semmit,pedig aranygaluskára készültem,de egyszerűen elfáradtam az eddigi munkákba,alig várom a csirke is legyen készen és pihenhessek.