Jaj te jó ég!Most látom hogy nem köszöntem be,pedig már hatkor felkeltem,azta mindenit és olyan jó kávé képet is láttam,nem is tudom hogy lehet ilyesmi,agyamra ment a forróság...Azt hittem köszöntem!
Akkor elhozom most a képet mert aktuális bármikor!

Szóval szervusztok!Felkeltem ma is korán mert nem hagyott a kis piszok aludni ma sem...nyafog és nyávog és nyavalyog egyfolytában...már jól megfürdettem,kapott enni is,evett is még egy virsli véget is adtam neki játszani,de annyit rohangált vele hogy kilógott a nyelve és lihegett,inkább elvettem...
Közben takaritottam is kicsit,meg a mikrót is kisikáltam,és észrevettem hogy nincs kenyerem...vagyis egy kevés és nem lesz elég,igy mit tudjak csinálni,bedagasztottam és kisütöttem egy aranyos kis bucit,mindjárt be is teszem a konyhámba,főztem krumplipürét a hús mellé,kaprosan,és ha már lúd legyen kövér bedagasztottam még valamit,ami most kel,mert láttam a héten a videót és már akkor nagyon megtetszett.ma kicsit enyhébb az idő és ha már a tegnapit kibirtam,akkor ma a s ütő meg sem kottyant...levittem a szemetet is és várom hogy keljen a meglepi süti!