Válasz: Társalgás
Megpróbálom majd Margitka, csak kicsit sajnálom a régi képeket
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Megpróbálom majd Margitka, csak kicsit sajnálom a régi képeket
Azt elhiszem, hogy sajnálod a képeidet... ezzel én is így lennék... Nem írtad fel valahová a jelszavadat, és csak nem találod? 
... Igaz, hogy régen én sem írtam fel, de most már vezetek egy füzetet, amiben a fontosabb tudnivalókat, köztük a neveket és jelszavakat is felírtam.... mert bizony fejből már nekem sem jut minden az eszembe...
Igen vékonyra. Olyan vékonyra is mint a fagyi tölcsér. Ez ostyasütő, nem gofri sütő, legalább is annak vettem.
Zsuzsa!
Igen?... akkor ez csak jó lehet!... Jobb, mint az én gofri sütőm... Na és a tallér sütőmben sem olyan vékonyra sütöm a tallérokat, mint az ostya... Igaz, hogy a Tiéd az tulajdonképpen ostyasütő... 
Klárika!
Nincs olyan opció a képtárba hogy "elfelejtettem a jelszavam" ?
Margitka! Az utolsó color szimbólum az mit takar funkcióra?
Zsuzsa!
Például ezt: pirosan írni.
Vagy ezt: zölden írni.
Írsz egy szöveget, egy részt kijelölsz benne, amit színesen szeretnél látni, utána rákattintasz a color ikonra. Az egyenlőség után beírod, hogy milyen színnel akarod látni... sajnos angolul...
Piros = red, zöld= green
Kék = blue .... stb.
Próbálgasd, és előnézetben le tudod ellenőrizni, hogy jó-e!...
Na, ELKÜLDTÉK AZ ÚJ JELSZÓT, DE ANGOLUL KARATTYOL VELEM. Így nem tudom hogy kell változtatni.De végig nézegettük a régi képeket. Jót nevettem , mert Apa rácsodálkozott, hogy nekünk volt fekete mangalicánk? Még hozzá 2011-ben , nem is olyan rég. De ott a bizonyíték, hát isten bizony jó volt vissza nézegetni.
Zsuzsa . Nagyon tetszik nekem ez az ostya sütő. Mi is nagyon szeretjük az ostyát, de az öntött vas gázosra én nem szántam rá magam , mert megőrülnék egyenként sütögetni. Ez jó nagy úgy látom.
Hol vetted ezt? Apa is imádja a sajtos tallért, mutattam neki épp a képet , azt mondja kérdezzem meg hol vetted?
Klári!
Na milyen jó, hogy Zsuzsa ajánlotta az emlékeztetőt... most újra láthatjátok a képeiteket!... Még én is emlékszem a fekete cocákra, mert hoztál képeket a fórumba! ![]()
Nekem is öntöttvas a tallér sütőm, a receptnél van is róla kép... Igaz, hogy már ötösével sütöm, mert teszek a közepére is 1 gombócot! ![]()
Kerestem a neten. 6100 ft-ért már lehet rendelni, de volt olyan vélemény, hogy vastag az ostya benne, mert nem lehet leszorítani a tetejét. Neked mi a tapasztalatod Zsuzsa?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás