373

Válasz: Társalgás

Megpróbálom majd Margitka, csak kicsit sajnálom a régi képeket

374

Azt elhiszem, hogy sajnálod a képeidet... ezzel én is így lennék... Nem írtad fel valahová a jelszavadat, és csak nem találod? http://margit2.hu/ujforumba/nemtudom.gif

... Igaz, hogy régen én sem írtam fel, de most már vezetek egy füzetet, amiben a fontosabb tudnivalókat, köztük a neveket és jelszavakat is felírtam.... mert bizony fejből már nekem sem jut minden az eszembe...

375 Utoljára hettiking szerkesztette (2016-09-17 19:07:22)

Igen vékonyra. Olyan vékonyra is mint a fagyi tölcsér. Ez ostyasütő, nem gofri sütő, legalább is annak vettem.

376

Zsuzsa!

Igen?... akkor ez csak jó lehet!...  Jobb, mint az én gofri sütőm... Na és a tallér sütőmben sem olyan vékonyra sütöm a tallérokat, mint az ostya... Igaz, hogy a Tiéd az tulajdonképpen ostyasütő... http://margit2.hu/ujforumba/papakacsint.gif

377

Klárika!
Nincs olyan opció a képtárba hogy "elfelejtettem a jelszavam" ?

378

Margitka! Az utolsó color szimbólum az mit takar funkcióra?

379

Zsuzsa!

Például ezt: pirosan írni.

Vagy ezt:   zölden írni.

Írsz egy szöveget, egy részt kijelölsz benne, amit színesen szeretnél látni, utána rákattintasz a color ikonra. Az egyenlőség után beírod, hogy milyen színnel akarod látni... sajnos angolul...
Piros = red,  zöld= green
Kék = blue    .... stb.

Próbálgasd, és előnézetben le tudod ellenőrizni, hogy jó-e!...

380

Na, ELKÜLDTÉK AZ ÚJ JELSZÓT, DE ANGOLUL KARATTYOL VELEM. Így nem tudom hogy kell változtatni.De végig nézegettük a régi képeket. Jót nevettem , mert Apa rácsodálkozott, hogy nekünk volt fekete mangalicánk? Még hozzá 2011-ben , nem is olyan rég. De ott a bizonyíték, hát isten bizony jó volt vissza nézegetni.

381

Zsuzsa . Nagyon tetszik nekem ez az ostya sütő. Mi is nagyon szeretjük az ostyát, de az öntött vas gázosra én nem szántam rá magam , mert megőrülnék egyenként sütögetni. Ez jó nagy úgy látom.

382

Hol vetted ezt? Apa is imádja a sajtos tallért, mutattam neki épp a képet , azt mondja kérdezzem meg hol vetted?

383

Klári!

Na milyen jó, hogy Zsuzsa ajánlotta az emlékeztetőt... most újra láthatjátok a képeiteket!... Még én is emlékszem a fekete cocákra, mert hoztál képeket  a fórumba! smile

Nekem is öntöttvas a tallér sütőm, a receptnél van is róla kép... Igaz, hogy már ötösével sütöm, mert teszek a közepére is 1 gombócot! wink

384

Kerestem a neten. 6100 ft-ért már lehet rendelni, de volt olyan vélemény, hogy vastag az ostya benne, mert nem lehet leszorítani a tetejét. Neked mi a tapasztalatod Zsuzsa?