Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ilona!
Tegnap átkapáltuk szinte az egész kertet, hiszen az ilyen hatalmas eső után, ha jön a nagy meleg, nagyon becserepesedik a föld... este még örültünk, hogy végeztünk vele... Most meg 6 óra után pillanatok alatt dörgött, villámlott, és elkezdett újra szakadni, nagy szél is van... Na a tévében is írják, hogy másodfokú riasztást adtak ki az országra a vihar miatt... Lehet, hogy most Ti sem ússzátok meg? ???
A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben „török rizsnek” is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret. Én már hallottam a nevét, de eddig nem figyeltem oda rá, pedig nagyon értékes: Itt olvashattok a tulajdonságairól!
Jó sokat dolgoztok Ti is... Csak már az az ajtó is odakerülne... biztos kicsit megnyugodnátok. A munkák is mehetnének a tervek szerint... 
Ebben a hőségben jól tettétek, hogy kihasználtátok a medencét!
Most örülök, hogy tegnap leszedtük az uborkát, nagy sár lehet újra a kertben.... de holnap mindenképpen át kell böngészni, mert az eső és a meleg miatt jobban is nő..
Lia!
Jó sokáig dolgoztál tegnap este... még szerencse, hogy nem voltak sokan...
Zsombornak gratulálok a kitűnő eredményért! El is hiszem, hogy mennyire boldogan vitte megmutatni! Büszkék is lehettek Rá! 
Ancsa!
Én is most akarom meginni a kávémat... teszek bele egy kis őrölt fahéjat is, finom is vele, és jó a hatása... 
Nagyon jól tetted, hogy telefonáltál a munkahelyedre!... Így nem lehet dolgozni, még otthon is elég nehéz lesz bármit is elvégezni...
Ha lehet, akkor sokat pihenjél! Jobbulást Neked!