Válasz: Társalgás
Belül csokikrémmel volt töltve, nagyon finom volt.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Belül csokikrémmel volt töltve, nagyon finom volt.

Sziasztok,megjöttem,siettem haza,nagyon fárasztó volt a mai napom,sokszor hagytam lyukat a bélés és a cipő közt,mindig újra kellett ott varrnom...Mióta itt lakunk ez minden nyáron igy megy,régebben sokkal rosszabb volt mostanában nem sűrűn fordul elő,de volt nyár mikor minden éjjel orditoztak,sokszor a rendőrséget hivták a környéken lakók,de hiába...
Ilona!
Csodaszép a torta,elegáns,egyszerű nagyszerű!Nagyon sajnálom,hogy megint beteg a kisunokád,szegény sokat szenved...Szép lehetett az osztálytalálkozó is!
Margitka!
Akkor nagyon igyekezett a Férjed ki a munkát elkezdeni mielőtt meleg lesz,ha még a kávét sem főzte meg pedig nem nagyon szokta kihagyni ő sem,mint Atti.
Beugrottam megint a turkálóba,mert láttam hogy van áru,de most nem vettem semmit,csak egy pizzás tálat,ami pont kiegészitője a spagettis,meg tésztás olasz tálaimnak,beteszem a topikomba!
Ja a képen pedig a kedvenc cseresznyém,a hólyagos,annyira imádom!
Sziasztok.
Jöttem én is egy kicsit,nálunk csendes nap volt,hamar hazaértem.Nekiálltam szekrényt pakolászni.
Főztem ki tésztát a pörkölt mellé az lesz holnap.
Margitka.
Akkor csinos nyári frizurád lett;most jó meleg van hozzá.
Én majd a jövő hétre tervezem.
Ilona.
Nagyon szép tortát készítettél.
Sajnálom a kis unokádat hogy ennyit beteg,még jó hogy tudtok segíteni,különben nehezebb lenne a fiataloknak.
Jó lenne már ha megtalálnák hogy miétt betegszik meg ilyen hamar,szegény.
Ancsa.
Jó kis üzlet van ott nálatok,mindig találsz valami kincset.
Sziasztok újra! 
Nagyon nagy a hőség odakint, nem is bírtam sokáig a kinti pihenést a napozóágyon még árnyékban sem... Megnéztem a hőmérőt, 29,5 fok volt, akkor mennyi lehetett a napon??? ... Itt a lakásban viszont fel kell öltözni a hőszigetelés miatt csak 22-23 fok van...
Ilona!
Finomakat főztél a kicsi kedvéért.... még jó, hogy legalább a levesből evett, az a fontosabb úgyis, mert a folyadék kell ilyenkor! Na és pihenjen csak, amennyit bír. 
Hú nagyon szép lett a torta! Igazán ízléses a díszítése, nagyon ünnepélyes! El is hiszem, hogy tetszett! Na és milyen finom is lehet a csoki ízesítéssel! Majd megyek a konyhádba nézegetni a képeket, ha raksz be! ![]()
Akkor Neked is rövid lett a frizurád, csini lehettél a találkozón! Ebben a hőségben nem is jó a hosszú haj... 
Ancsa!
Ó micsoda ropogós cseresznyés képpel jöttél! Nálunk még nem érik... de anyukánál Győrben koraibb van, ott már szedegetik.. ![]()
Sajnálom, hogy ma ilyen kínlódós nap volt a varrással...
A rendőrség látom, hogy nem veszi komolyan, ha hívják, pedig ez is a dolguk lenne...
A férjem örült is a kávénak, amikor bejött... ritka élményben volt része, mert én kínáltam meg... de megérdemelte, mert sokat dolgozott! ![]()
Nekünk pedig volt egy hólyagmeggyfánk.. sajnos már tönkrement pár éve, pedig nagy szemű volt... hólyagos cseresznyéről nem is hallottam.. de látni a képen, hogy fincsi lehet! 
Lia!
Végre, hogy ilyen napjaid is vannak!... De nem is lehetne egyfolytában bírni a hajtást.... A pörkölt finom lesz... már lassan itt is megint aktuális is volna... 
Én már nem bírtam volna tovább a hajammal, nagyon melegített... most így nagyon jól érzem magamat. A jövő héten akkor Te is vágatsz... lehet, hogy akkor is meleg lesz... hiszen már nagyon nyárias az idő...
Már a tévében is jelezték az előrejelzésben, és a neten is olvasható, hogy:
"Kiadták a riasztást: nagy vihar jöhet szerdára.... Az ország összes megyéjére elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A legtöbb megyében intenzív záporokat, zivatarokat jeleznek előre."
Eső az nem ártana... de vihar, főleg, ha még jég is társul mellé, az bizony félelmetesnek tűnik... 
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek,remélem jól aludtatok és tartalmas,szép napotok lesz!
Margitka!
ez a cseresznye kissé kesernyés,és édes is egyben és sosem kukacos,imádom!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ancsa!
A kávét csak is nyugodtan szabad meginni... ebben egyetértek!
Én elég jól aludtam, de szokásunkhoz híven ma is felébredtünk 6 óra előtt... Remélem, hogy Te is ki tudtad éjjel pihenni magadat... és nem volt semmi éjszakai zavargás sehol sem....
Akkor nekem ez a cseresznye nagyon ízlene. 
Ma főzni is kell... zöldbableves lesz... a másodikon még gondolkodom...
Neked mára több szerencsét a munkában, és lehetőleg lazább munka tempót is! 
Itt most 17 fok van, és már a nap is előjött... Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a nagy felhőszakadásból... amit tegnap előre jeleztek szinte az egész országra...??
Végül ma másodiknak nagyon finom lecsós árpagyöngyöt készítettem, virslivel bővítve. Persze a salátát ma is megszedtem hozzá a kertből... ez nem maradhat ki, míg ennyi van! ![]()
A férjem megrendelt a neten egy automatikusan táguló kerti slagot, amit egy 22 x 25 cm-es dobozban hoztak meg ma délelőtt. Ez 22 méterre tágul, ha rákötjük a csapra. Már ki is lett próbálva. ![]()
Ja és a lényeg, amiért megvettük, hogy nem törik meg a slag locsolás közben. Használat után pedig az eredeti kis méretére visszaszűkül, így nagyon nagyon kis helyen tárolható:

Itt látható a linkre kattintva, hogyan is működik: SLAG

sziasztok ,jöttem!
Margitka,apunak is van ilyen slagja,szereti is mert nagyon könnyű vele bánni!Csak az övé zöld! ![]()
Nagyon fülledt és esőre álló idő van,mindenkinek nyúlt a szája benn,annyit ásitoztunk,most ittam meg a harmadik kávémat,pedig ennyit nem szoktam...
Alig várom a holnapi nap végét,és akkor hurrá lesz egy kis szabi megint,az utolsó a következő hónapokra,nincs kilátásban semmi,augusztusig,ha akkor adnak rendes szabit...úgyhogy ezt ki kell élvezni,bár esőt mondanak,mint mindig mikor itthon vagyok..
Jövő hónapban lesznek a Szent László napok a Várban,és az Omega jön koncertezni,imádom...de nem tudom el tudunk e majd menni?
Én szeretnék...
Az éjjel csend volt nyugodtan lehetett aludni,kb 3 óráig,akkor Bitta megelégelte...Jött odabújt,nyalogatott,dorombolt,rámmászott,leszállt,nyávogott,kereste Pocit...aztán megtalálta...pffff...a többit tudjátok.
Közben kértem időpontot a fodrásznőmtől,pénteken egykor fogad,muszáj vágatni,már unom kötözgetni copfba...
Szia Ancsa!
Micsoda ünnepélyes képpel jöttél! Csodás ez a rózsacsokor!... na és még milyen finomságok vannak a kávés pohár mellett!
Az ebéd után elrámoltam, kicsit pihentünk... aztán 2 órától rábeszéltem magamat, és összegyúrtam a sajtos tallért... a recept szerinti 70 dkg-os liszt mennyiséggel... hát van vele munka... már sütögetjük... szerencsére a férjem még bírja, beengedett, hogy leüljek egy picit itt a nappaliban... a fórum megtekintése már aktuális... mondtam Neki! ![]()
Itt is nagyon fülledt van, árnyékban 28 fok... eddig még nem volt eső... én csak 2 kávét ittam, ennyi elég kell, hogy legyen... Majd Te sem tudsz aludni, ha 3-at ittál...
A holnapot már valahogy csak kibírjátok... elhiszem, hogy most szeretnél már 1 nappal is öregebb lenni! ![]()
Az Omegát én is szerettem már lánykoromban is, nagy rajongójuk voltam... igazán szuper számokat készítettek, szerettem mindig hallgatni... ha csak teheted menjél el! 
Tehát megint Bitta ébresztett? azért aludhatna Ő még többet...
Mióta van meg apukádnak ez a fajta öntöző slag?... Vajon mennyire lesz tartós... Mi a tapasztalata? 
Akkor pénteken Neked is jó kis nyári frizurád lesz! ![]()
Már évek óta van neki,igaz nem használja túl sűrűn de tartós,szerintem jól jártatok vele!Ti maximálisan ki fogjátok használni.De jó,hogy a Férjed besegit a sütögetésbe!
Nem tudom mikor fog Bitta rendesen aludni reggelig..napközben egy hajkurászás,birkózás után mind a ketten kinyúltak és már aludtak is,pillanat alatt elalusznak,de fel is ébrednek minden pici zajra,főleg ha a másik csinálja,akkor meg kell nézni,hogy vajon mit csinál?Poci is megéri a pénzét,egy éjjel arra ébredtem,hogy halkan ,keservesen miákol egy macska..akkor Bitta benn aludt a kosarában..felültem kinézte a balkonajtón,hát Poci ott áll és halkan nyivákol befele,hivja ki a másikat játszani!Szerencsére olyan mélyen aludt,hogy nem hallotta meg,én meg rászóltam,és elhallgatott!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás