Válasz: Társalgás
Halihó Mindenkinek!
Hát lányok itt is hűvös van. Zokni nélkül fázott a lábam. Én nem mérek hőmérsékletet, de ebből érzem.
Mi szedjük tovább a száraz babot. Főzni természetesen ma is kell(Mikor nem?) Ma párolt rizs, és rántott pulyka szív lesz. Még levest illetően nincs ihletem. Küldhetnétek nekem ötleteket.
Icukám!
Érezzétek jól magatokat. Te jó ég , már megint megy egy mentő. Állandóan vonulnak. Naponta 3-4 biztos el megy itt előttünk. De ez csak egy irány kifelé a városból. Hol van még a többi.Na szóval, Icukám , nekem az a torta úgy habosan is megfelelne, olyan mint egy felhő. Imádni való. A medencés tortát csinálgathatod egy darabig. ha sok virág van az udvaron. Leandered sok van , azt tudom. De ugye nem azt akarod rámásolni a tortára. Az a sok apró virág! Jaj!
Ancsa!
Gondolom , most kicsit keserű a szád íze Prücsi miatt! De fel a fejjel, és arra gondolj, hogy még sem egy menhelyen kell lennie. Bár vannak fenntartásaim, hisz, ha kenelben kell lennie, az sem egy paradicsom. Ez azért kicsit fél megoldásnak tűnik, még ha tűzoltásnak jó is.
Zsuzsa!
Igazán szép lett az almásod. Szép egyforma az összes csík a tetején. Nekem se szokott ennyi türelmem lenni, én csak elnyújtom a tetejére a tésztát.
Margitka!
Finom ebédet tervezel. Nektek is jó munkát a kertben.Gondolom ma is ez a terv. Én is megyek, megjöttek a lányok. Reggelire feeeeeel!!