Sziasztok!
Olyan nyüzsgős nap volt nem is tudom hol kezdjem,azzal hogy reggel a busz amelyikre felszálltam,nem indult 27-kor,hanem csak 38-kor majdnem elkéstem!
Hajtás mint az őrült egész nap,délben ittam egy kávét mert úgy éreztem nem birom tovább,az tartotta bennem a lelket,kibirtam a napot!Majd leszakad a két karom vállból,úgy kifáradtam,hazafele bevásároltam,mikor befordulok anyuékhoz ,látom az utcán a tűzifa,ketten az öregecskéim hordják befele meggörnyedve,nosza rohantam végig az utcán.Fél 4-ig fát hordtam,nagyon mérges voltam rájuk,mert nem szóltak,pedig Atti ráért volna segiteni nekik,de olyan makacsok,most is jól leteremtettem őket,hogy elég egy nehezebb fát megfogni ,nem tud többet kiegyenesedni,agyvérzést kaphat,legyen már eszük!Azért tudjátok apu is 74 éves,anyu meg 72 és behordtak egész délelőtt igaz,5 km hulladékot,azután,hogy apu egész héten hurcolászta az udvarról be a fáskamrába az ottlévőt,hogy helye legyen az újnak!Amilyen beteges,apu is,mégis jó erőben van ,nem hagyja el magát,csak holnap hogy fognak felkelni,azt nem tudom...mert anyu más alig birt lépni,apu meg kiegyenesedni!Onnan rohanás haza,útközben még az ABC-be beugrottam,vettem üditőt apunak,itthon porszivóztam,macskawc-t kitakaritottam,adtam enni a cicceknek,,most már leültem,félek én sem tudok felállni...Szerencsére nem hivtak be,alig hiszem el!
Jaj Ilona!
Csak jó lenne azt a rossz mandulát kivétetni,ha ennyi bajt okoz,szegény gyerek,többet beteg,mint nem!Nekem is sok gondom volt vele,de valahogy kinőttem,gyerekkoromban rengeteg penicillin injekciót kaptam miatta,gyakran begyulladt nekem is,de nem engedtem kivétetni és valahogy elmúlt,idővel.
Lia!
Én is várom,hogy milyen véleménye van a Férjednek az új fogairól? 
Margitka!
Ti mindig ,mindent elvégeztek a kertben,gyönyörű termésetek van ősszel mindig!Itt a nagy esők után ma kisütött a nap,de hideg van ám!
Kezdődhet a hétvége nekem is végre,!