Szervusztok!
Én is megébredtem éjjel egyszer,mert szakadt az eső,nekem meg az ablak mellett húzódik a csatorna lefele a ház falán és hallatszott benne, ahogy a viz csorog lefele.Örültem az esőnek,meg az eszemnek is,hogy este behoztam a ruhaszárítót,mert még nem voltak teljesen megszáradva a cuccok rajta,de így nem áztak el...
Bizony reggel nem volt melegem,mikor mentem munkába,de hazafele már jól kimelegedett.Laci ért hamarabb haza,ma jöttek a mesterek,hozták a szerszámokat, hozták a faanyagot,holnap reggel kezdik a munkát,előbb a szomszédnál,akivel közös a tetőnk.Laci fog velük itthon maradni,közben lomtalanítja a padlásunkat,mikor jövök haza holnap én is beállok,rengeteg kartondobozunk,ládánk gyűlt össze a sok macskakaja rendelés miatt,meg amikkel költöztünk is mind fenn vannak a padláson,régi szőnyegek,régi műfenyő dobozban,gyékények,napozók,amiket már sosem fogunk használni...a fél padlás lomokkal van tele.ELjön Laci barátja és elszállítja a szemét telepre nekünk...ki kell üresíteni a padlást,sok lom gyűlt össze...
Leszünk nagy munkában a következő napokban...
Ma ráadásul nagyon sajnálatos módon,találtam ismét egy kiscicát...munkába menet hallottam hogy sír egy elhagyott épitkezésben levő épületben az utcában a cégemhez közel,ott leselkedtem de nem láttam semmit,ráadásul elhallgatott,elmentem,hazafele ismét hallottam,aztán meg is láttam az épület melletti telken,kis fekete -fehér tuxedo cica,írtó soványkiszáradt,nagyon éhes..volt nálam egy fél szelet parizer,azt adtam be neki,sírva falta,közben próbáltam kicsalni,de nagon félt,nem jött,egyszer bújt ki félig az ajtó melletti nyíláson de nem sikerült elkapnom,visszahúzta a fejét,aztán többet nem mert odajönni,fél órát guggoltam ott csaltam ki,egy nagy gazos,üres telek..nem sikerült kicsalnom...most tettem magamhoz macskatasakot,egy kis műanyag edényt,reggel viszek neki enni,inni,ha ott találom...beszéltük Lacival egyáltalán nem hiányzik egy 5-ik macska,de éhenhalni sem fogom ott hagyni...hacsak nem jön utána az anyja,vagy nem kóborol el,ha ott találom holnap is,sajnos szaporodik az állomány...olyan éhes volt,az üres kenyeret is ette..
Valószínüleg nem volt nekem szánva,mert akkor kijött volna,mikor hívtam.Csak el ne üsse egy autó,mert elég sok jár ott...
MA még nem főztem,maradékokat ettünk,talán holnap,ha hazajövök főzök valait,ha lesz rá időm,meg lehetőségem,de ha nem ,akkor is van fagyasztott étel itthon.