Szervusztok!
Én nem aludtam jól az éjjel,mindenféle rémeseket álmodtam fel is riadtam rá,aztán mivel dinnyéztem is tegnap ,ki is kellett mennem,na mindegy,reggel azért tovább aludtunk kicsit.
Kimentem piacra gyorsan vettem pár darab padlizsánt,tegnap nem vettük és megkívántuk.Mire jöttem Laci épp tálalta a reggelit,úgyhogy odatette sülni a padizsánokaat és jól megeggeliztünk addig.Aztán kikevertem a vinettéket,estére azt fogunk vacsorázni,sütöttem csirkemájat,főztem petrezselymes krulit,azt ebédeltünk,utána egint rajzoltam egyet,remélem ár jövő héten meg lesz a szemüvege,mert negyon nehezen láttam ezzel amim van,ezt a Ldlben vettem,de persze nem jó,csak épp nagyít...egy idő után fáj a szemem vele,és könnyezik...
Közben hívtak a mesterek,jövő héten kezdik a tetőt!Fúúú csak legyünk túl rajta már nagyon unom a sok rontást,bontást,építést,egyszer legyünk már kész, mindig felfordulás van...
Jövő hónap elején vendégeink lesznek,egy hét végére,Lacinak jó barátja a feleségével,Kaposmérőről jönnek,már voltak egyszer nálunk így egy hétvégére,talán két éve...Már várjuk őket nagyon,rendkívül szimpatikus emberek.
Délután már csak pihenük mi is,holnap hajfestés van betervezve,ma megvettem a festéket.