Válasz: Mi újság Ancsánál?

Hétfőn reggel munkába menet láttam ezt a szivárványt,érdekes,mert épp kelt fel a nap és eső nem volt.Egész jól sikerült elkapni!A Városháza fölött!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Hétfőn reggel munkába menet láttam ezt a szivárványt,érdekes,mert épp kelt fel a nap és eső nem volt.Egész jól sikerült elkapni!A Városháza fölött!
Ancsa!
Gyönyörű szép ez a fotó! Nagyon tetszik! Köszi! 

Ilyenek lettek a jó kis őszibarack lekvárjaim,és olyan finomak,mint a csuda!
Ancsa!
Hú de nagyon guszták lettek!
Én már ilyen hőségben nem állnék hozzá a lekvár főzésének. De Te nagyon ügyes voltál! Most már csak pihenjetek! 

Mi így oldottuk meg a védekezést az erős napsugárzás ellen,hogy az egész udvart behálóztuk,raschel hálóval.Könnyű ,levegős,átengedi a szelet,az esőt de a napot megszűri,így nem égnek meg a virágaink,és a juharok.Most hogy nem beton a kerítés,és le is van védve,símán ki lehet menni és kinn lenni az udvaron,tavaly a délutáni órákban egyáltalán nem lehetett kinn lenni,mert egyszerűen megsültünk.Végig 40 fokhoz közeli hőmérsékletek voltak, a szűk kis betonos udvaron.
Ancsa!
De nagyon hangulatos lett! Ügyesen megoldottátok a nap elleni védekezést a hálóval! Nagyon tetszik a végeredmény! 
A melegben nem szabad sokáig kint dolgozni! Én csak a kora reggeli és esti öntözést vállalom be.
Margitka!
Nagyon hiányzik a lonc árnyéka,látod az utolsó képen a három vastag törzset?Fölötte nagy lombkorona volt,a majdnem már a bejáratig befedte az udvart....

Spájzolok mint a hörcsög,ennyi gyümölcs évek óta nem volt,félő,hogy a forróság miatt lesül a fáról a legtöbbje...
Ancsa!
Nagyon szépek a lekvárok, és a meggy is jó érett! Lett szépen! ... 

Ma letudtam az áfonyalekvár főzést,12 üveggel lett,három kiló áfonya és másfél kiló cukorból.

Bár nem volt betervezve,nagyon szép zöldbabot kaptam,így beraktam 5 üveggel.

Egy nagyon finom kevert süteményt is sütöttem,görög joghurttal,meggyel és kókuszchips-el megszórva.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?