Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést a férjem és a fiam nevében!
Margitka!
Látom, hogy milyen finomat sütöttéll Most ültem csak le, de már az unoka és a fiam szól
Fánkot sütöttem a gyereknek kevés a cukor rá.
Nincs pihenés Levente fiamék itt vannak, mert holnap keresztelőre mennek, a menyem testvérének a gyerekét keresztelik. Ők a keresztszülők.
Most nem akartak jönni, csak együtt Laciékkal, de igy jött össze a keresztelő miatt.
Olvastam milyen szép hosszú hétvége volt Nektek együtt a gyerekekkel! Nagyon aranyos lehet már a kis unokád! Ugye, hogy nem lehet unatkozni mellette? Toppon tart Benneteket?
Nekem még dolgozni kell, ugyanis jul. 7,8,9,10 ünnepi zárás a gyerekekkel. Minden nap más és más programok, egyik nap kirándulás Debrecenbe. Egy héten 3 szor kemény próba a gyerekekkel. Zenét tanulunk a férjem jön segiteni. Egyházi dalok is lesznek, meg más is, de sajnos meg kell tanulni a kísérettel is. Szinti, gitár stb. Sok pap lesz vendég, püspök atya, utolsó nap mise a templomban. Utána jön a megérdemelt pihenes. Akkor jönnek az unokák! Na mit mondjak, örülök neki, hadd jöjjenek , de közben pihenek azért. Megyünk Olaszba jul. 25.tol egy hétre.
Ennyire zsúfolt napjaink régen voltak. Közben be is kellene főzni, mert érnek majd a barackok is.
Lia!
Köszi én is sok szeretettel kívánok nagyon boldog névnapot Levente unokádnak!
Jo kikapcsolódást pihenést kívánok Nektek!
Ancsa!
Köszi! A párodnak is sok szeretettel kívánok nagyon boldog névnapot!
Nagyon finom Lekvárt csináltál, látni milyen szép a szine is.
Nekem is kellene, de hogy mikor azt még nem tudom!