Szervusztok,itt is vagyok!
Mit mondjak?Nem fázunk!
Reggel tök jó volt menni a munkába,még hűvös volt szinte,borzongtam,hazafele már jól kimelegedett,de nem volt vészes,még piacra is bementem,vettem eg szelet dinnyét,pradicsomot,barackot enni,meg rámbeszélte az eladó a nagy kupac puhább barackot, hogy ideadja ingyen csak vigyem el,mert menne haza!Csináljak belőle,lekvárt vagy fagyit!Mondjuk ehhez tudni kell hogy az eladó volt osztálytársam! 
Vettem még házi szalonnát egy darabot,egy darab húsos,főtt császárszalonnát,egy fél kilónyi szalámit,abból a fajtából,amit apu nagyon szeretett,az eladónő mindig mondja is, hogy apu mindig azt a fajta szalámit vette!Bementem egy vasedénybe a piacon és vettem egy tekercs zöld árnyékoló hálót, 10 m,és már fel is húztuk a macskavédő háló alá,mert megszűri a napot de átereszti az esőt és a szelet,jobb,mint a napvitorla,azt leszedtük.Csak sajnos nem volt elég csak a fél udvarra,a másik felén maradtak a napernyők....Viszont alaposan kipurcantunk,LAcit is meg kellett várjam egyedül nem bírtam felrakni,de ketten végeztünk elég hamar,így már nem égnek a virágaim.Egészen lepirította a nap vállaimat míg dolgoztunk.Ettünk is,utána zuhany,ma már semmit nem csinálunk,nagy a meleg.Holnap még nagyobb lesz.Reggel korán megfőzöm majd a barackot lekvárnak.,meg valami kaját is összedobok,de igyekszem korán végezi és ezt a két kánikulai kibekkeljük majd benn a házban.
Margitka!
Korán mentetek,de jól is tettétek,hamar,míg hűvösebb van.Főztél is többfélét,ügyesen megoldottad a tészta mindig nyerő,mert bármit lehet mellé vagy rá tenni.
Lia!
Juj de jó Neked már,három hét szabi?És mentek is pancsolni!Nagyszerű lesz,érezzétek nagyon jól Magatokat!Az a ragu,amit leírtál üvegekben is eláll a kamrában?