Szervusztok,végre én is ideérek!
Elég rossz idők voltak erre,sokat esett az eső és a szél is fújt,ma egész nap jó napos idő van,és meleg,de a hét végére jön vissza az eső.
Én sem aludtam jól szerdára virradóra mr 3 óra előtt megébredtem és nem tudtam visszaaludni 5-kor meg kelni kell...Ma reggelre jobb volt ,igaz fél 4 kor ébredtem,de visszaaludtam fél 5 ig..
Tegnap a főnököm anyjánál voltam,megint elutazik és én vigyázok a papagájokra,holnap mennem kell megint etetni,meg a teknősöket is.MA annál az ismerősömnél voltam munka aután,akinek a férje meghalt,most lesz a hat hetes megemlékezés szombaton,ilyenkor templomba kell menni,vinni alamizsnát,meg nem tudom milyen dolgok és a család össze fog jönni ebédre.Segitettem neki takarítani,bevásárolni,nagyon hálálkodott,hogy nélkülem nem tudná mi lenne vele,mert én nem félek semmi munkától,ma pl.a kis halastóban az udvaron felfedeztem egy döglött madarat,szerintem rigó fióka volt,bár elég nagynak láttam...na azt kihalásztam ,hálóval,ő írtózott tőle,hát nekem sem volt kellemes,sajnáltam szegényt...Hazaérve,mondom Lacinak én úgy ennék sült szalonnát,már izzította is a grillt,de mondom nincs paradicsom,paprika itthon,csak egy kis zöldhagyma,na felkászálódtam,kibattyogtam a piacra,bár a lábaim már nagyon fájtak,mire megjöttem már a kenyerek meg voltak csepegtetve,vágtam össze salátát,úgy ettünk,mint ,akik hetek óta nem ettek!Annyira finom,volt olyan jól esett,én ásványvizet ittam utána,Laci kevert egy fröccsöt,fúúú még most sem hiszem milyen jót ettünk...
Ilona!
Ja nagyon sajnálom,hogy ennyi rossz hírrel jöttél,el is hiszem ,hogy megviselt,olyan pici gyermeket elveszíteni szörnyű,még alig szerette meg a család,alig töltött egy kis időt vele együtt...Milyen jó hogy számíthatnak Rád mindenben,mennyit segítesz!
Margitka!
Egészséggel viseljétek az új lábbeliket,fontos is a kényelmes cipő,valamikor folyton magas sarkúakban jártam,de már sok évtizede,a kényelmes,sportosabb cipőket szeretem,szerintem már nem is tudnék magas sarkúban járni...Mi is készülünk hét végén a Lidlbe.Aztán, ha ezek az esős idők lemennek,kéretjük a fát,elég lesz behordani...
Lia!
Szerencse,hogy könnyebbek a napok már Nálatok,örömmel olvasom.Én is beálltam a két kávéra,de előfordul, hogy hármat sikerül inni,de van hogy csak egyet iszom reggel...Laci még este is tud kávét inni,mégis úgy alszik mint a mormota!