Sziasztok!
Későn értem ide. Vasárnap irni akartam de eljött a főnököm és igy nem tudtam. Azóta minden nap jöttem hogy írok, de mindig megzavart valami.
Sajnos szomorú hírrel jött, vasárnap reggelre meghalt a 15 hónapos unokája a főnökömnek! Ez annyira felzaklatott minket, hogy még most sem térek magamhoz. Hozta a jelenléti íveket, hogy a gyerekekkel írassam alá, meg a többi iratokat amit el kell intéznem, küldeni az egyháznak.Ugyanis ez egyházi suli más mint az állami. Aztán megkért, lehet hogy igénybe vesz, mert segíteni kell majd. Mondtam megoldjuk mindenben segítek csak szóljon. Már régóta nem dolgozik én viszem az iratokat, hozom aláiratni ami jön, ügyesen megoldjuk, hogy minden rendben menjen. Otthonról amit tud intézkedni azt úgy csinálja.A másik unoka ott van már decembertől nála, mert a kicsi a kórházban volt eddig, és az anyukája minden nap ment vagy ott aludt. Apa meg dolgozik.
Hétfőn egész nap leszek, mert a gyerekeket viszem püközsdölési vetélkedő lesz egy szomszéd faluban. Neki kellene oda is menni,. Ma írta erre készüljek helyette. Kedd szerda csütörtök az enyém.
Mikor terhes volt a lányával a férjem vitte szülni, mert nem tudott mentővel bemenni. Majdnem megszült a férjemnek a kocsiba de a férje is kisérte. Most ennek a lányának halt meg a kislánya. Már egyedül él mert meghalt a férjem 4 éve.
Már ő is teljesen kivan, sok ez egyszerre, azt mondta már nem bírja. Úgy biztattuk, minden rendben lesz csak nyugodjon meg. Attól is fél, hogy a lánya eddig erős volt, majd ezután jön ki rajta, ő is pedagógus. Mondhatjuk hogy a családnak barátok, meg nem is messze lakunk egymástól.
A másik hír is rossz meghalt a férjem osztálytársa is,.Most lett volt megint a találkozó, így halasztva szeptemberre.
Ne haragudjatok hogy ennyit írtam és nem jókat! Majd ha tudok bekukkantok !
Vigyázzatok Magatokra! Itt is jó nagy eső esett végre!
Jópihenést, jó éjszakát Mindenkinek!