Szervusztok!
Kávéhoz már későn van,de egy jó saláta jöhet bármikor!
Nálunk éjjel is esett az eső,fel is ébredtem a csatornában csorgott lefele a víz,és az behallatszott az ablak mellől.Reggel jókora tócsák voltak az utcán,a kis udvart jól megöntözte.
hazafele nem is mentem be sehova,csak jöttem haza egyenesen,mert Laci kivette a csirkemájat,amit tegnap vettem,hogy kiolvadjon és azt lesütöttem fokhagymásan,oreganóval és szerecsendióval.
Mellé krumplipüré volt jó habosra keverve és csalamádé.Jól laktunk,mint a duda.
Átmentünk a szomszéd udvarba,mert ott egy lakrész ránk van bízva,a gazdái Németországban laknak még,és teljesen üres,meg le van verve tégláig,hogy száradjon mert eléggé vizes lakás...Laci nyitogatja ,csukja az ablakot,ajtót hogy szellőzzön.Aztán készítettem egy videót a gazdájának, hogy lássa mennyit száradt a fal,mindenhova injektáltak bele víz taszító krémet,aztán arra vagyunk kívácsiak mennyire működik...Azóta megint süt a nap ,meleg lett...nekem pedig telefonált a piacról egy néni,holnap hoz nekem paradicsompalántát,már régebben megrendeltem,tavaly is tőle vettem és egész nyáron hatalmas fává nőtt,és tele volt cherry paradicsomokkal.Már elő van készítve a helye,ahova beültetem.
Hajat akartam festeni,mert holnap lemegyünk a Várba,ne menjek már ilyen fejjel...bár ha meleg lesz,felrakok kalapot! 
Lia!
Várom a fotókat a virágaidról,mindig szeretem nézegetni a szép kerteket,virágokat.Igen ezzel a MI-val úgy vagyok,hogy már a Facebookon annyi hülyeséget posztolnak,amit azzal készítenek,van ,ami nyilvánvaló,pl.sellők,meg olyan állatmentések,hogy jegesmedvebocsot mentenek a cápa elől a tengerből,persze tudni való hogy ez kamu...de sajnos már a sütemények fotói,meg ételek is azzal vannak szerkesztve és a recepteket nem is hiszed már el...meg sok politikai poszt,meg bármilyen esemény megcsinálható azzal,akár egy vihar,vagy árvíz és már semmit nem lehet elhinni...ez hogy a halott szüleim mozgó képen élőnek tűnnek,csak szívfájdító,de olyan keserédes,hogy szinte folyton azt nézném ahogy mosolyognak,mozdulnak...épp mondtam is Lacinak,hogy a Harry Potterben van egy olyan tükör,eldugva egy sötét helyen,amibe ha belenézel azt látod,amire a legjobban vágysz életedben,aztán nem tudsz onnan elszakadni előle,ezért van eldugva,mert veszélyes...na ez az MI is olyan...meg aztán a Terminátor is ezzel kezdődött,hogy megalkották a mesterséges intelligenciát,ami aztán idővel átvette az irányítást az emberek fölött...ez viszont nem is olyan hihetetlen,ismerve, hogy mire képesek manapság a számítógépek,és az egész világ gépesítve van már,mindenben függünk a gépektől...
Épp megnéztem az időjárást,hétfő,keddre még mutat esőt,jó lenne,mert ez a kevés is teljesen megbolondította a virágaimat.A kis juharnak amit most ültettünk kifejezetten jót tett,Laci szerint már nőtt is tegnap óta! 
Holnap valami édességet kell összedobnom,már régóta nem sütöttem,valahogy most nem érek rá annyit sütögetni,mint régen.Mikor a panellban laktam,nem is maradt más elfoglaltságom,mint a konyha,ott éltem ki az alkotási vágyaimat,most rengeteg minden mást is tudok csinálni,de már nagyon ennénk is valami finomat,úgyhogy muszály lesz kitalálnom valamit...