Válasz: Társalgás
Szia Ancsa!
Finom kávét hoztál a gyönyörű csokor mellett! 
Örülök, hogy sikerült végre éjszaka jól aludnotok! ... Ne is hagyjad Lacit túldolgozni, nehogy megjárja és kimerüljön jobban! Legyetek türelmesek, szép lesz biztos a végén minden!...
Hanna szerintem Bogira fog hasonlítani, csak a füle a fiamé, és az enyémé! A füleimet én anyukámtól örököltem...
Azért Te sokkal fiatalabb vagy, még a sok fájdalom odébb van... Most én is csak a kezemet érzem, ha nehezebbet megfogok véletlenül... már írni is jobb.... de azért vigyázok...
Már mi is túl vagyunk az ebéd utáni rendrakáson... Kicsit pihentünk, majd nassoltunk...
A gyerekek fél 2 után indultak haza Bajáról... Remélem, hogy szépen hazajutnak Pestre... várjuk majd a jelentkezésüket...
A mai délután és az este is már lazításról szól a tévé mellett.... A választási eredményeket várjuk természetesen mi is nagy izgalommal! ![]()
Délre csak sütöttem egy kis tepsi diós-fahéjas almás keveret mandulaszeletekkel megszórva.
Gyorsan felvertünk egy adag Gála pudingot mandulatejjel, azzal ettünk belőle. Nagyon finom lett! ![]()