Válasz: KEDVENCEK
Margitka.
Nagyon édes a kis Hanna, akkor boldog a Papa hogy ízlett amit főzött.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Margitka.
Nagyon édes a kis Hanna, akkor boldog a Papa hogy ízlett amit főzött.
Lia!
Ez így van valóban! Boldog a Papa is! Annak is örül, hogy egyre többet integet a kis Hanna Neki! ... Már akkor is, ha csak elsétáltunk mellette, figyeli a papát, és mosolyog... eleinte kicsit húzódozott... de ez í Fecóval is így van... Neki is integet, ha meglátja... de azért még én vagyok az, akihez egyből hozzám jön, felkéredzkedik az ölembe, vagy sétálni akar velem! 

Ritkán lehet Hannáról ilyen elgondolkodós képet készíteni, hiszen nagyon sokat mozog... Ezeket vasárnap készítettem. ![]()

Hihi, ezen a fotón előrehajolt, és majdnem akkorának látszik, mint a kutyus, amit kapott! ![]()
Nagyon aranyos,nem is tudom eldönteni kire hasonlít jobban,mert ahogy nő,fejlődik,úgy változnak az arcvonásai is.
Ancsa!
Valóban sokat változott már amióta megszületett! Nem is hasonlít az első fotókra... egyedül a füle nem változik, azt tőlem és Gábortól örökölte!.. Én pedig az anyukámtól... a nagy fiamnak is pont ilyen van... De más hasonlóságot nem látok, inkább Bogira hasonlít Hanna! 

Ma délben ilyen cuki mosollyal fogadott a neten keresztül Hanna! 

Tegnap este még a vacsora után Hanna sétált egyet Baján a mamánál... körülnézett, hogy még mit lehetne elpakolni... ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK