Válasz: KEDVENCEK
Margitka.
Nagyon édes a kis Hanna, akkor boldog a Papa hogy ízlett amit főzött.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Margitka.
Nagyon édes a kis Hanna, akkor boldog a Papa hogy ízlett amit főzött.
Lia!
Ez így van valóban! Boldog a Papa is! Annak is örül, hogy egyre többet integet a kis Hanna Neki! ... Már akkor is, ha csak elsétáltunk mellette, figyeli a papát, és mosolyog... eleinte kicsit húzódozott... de ez í Fecóval is így van... Neki is integet, ha meglátja... de azért még én vagyok az, akihez egyből hozzám jön, felkéredzkedik az ölembe, vagy sétálni akar velem! 

Ritkán lehet Hannáról ilyen elgondolkodós képet készíteni, hiszen nagyon sokat mozog... Ezeket vasárnap készítettem. ![]()

Hihi, ezen a fotón előrehajolt, és majdnem akkorának látszik, mint a kutyus, amit kapott! ![]()
Nagyon aranyos,nem is tudom eldönteni kire hasonlít jobban,mert ahogy nő,fejlődik,úgy változnak az arcvonásai is.
Ancsa!
Valóban sokat változott már amióta megszületett! Nem is hasonlít az első fotókra... egyedül a füle nem változik, azt tőlem és Gábortól örökölte!.. Én pedig az anyukámtól... a nagy fiamnak is pont ilyen van... De más hasonlóságot nem látok, inkább Bogira hasonlít Hanna! 

Ma délben ilyen cuki mosollyal fogadott a neten keresztül Hanna! 

Tegnap este még a vacsora után Hanna sétált egyet Baján a mamánál... körülnézett, hogy még mit lehetne elpakolni... ![]()
Szia Margitka!
Jaj de cuki a kis unokád! Felfedező úton van a másik mamánál is a szobában úgy látom!
Mosolygós, kis cuki!
Szia Ilona itt is!
Imádom ezt a kis Tündért!... Karácsonykor készültek fotók nálunk is, de még nem értem rá mindent letölteni. De majd szakítok rá időt, és pár képet rakok be. Ma sok a beszélgetés a telefonon, de ez így is szokott lenni ilyenkor... ![]()
Margitka.
Most vettem észre csak a tündér unokátokról a képeket. Nagyon aranyos, boldog baba.
Ígértem, hogy majd rakok be képeket a karácsonykor készültekből, amikor itt voltak a gyerekek Hannával.

Ez a fotó 24.-én készült, amikor megérkeztek a Gáborék. Mivel Fecónál parkíroznak, ott van hely bőven, először oda mentünk be rövid ajándékozásra... aztán utána átjöttünk a kerten át hozzánk. ![]()

A tévé játéktávkapcsoló nagyon érdekelte.... hangokat is adott, szövegelt is...

Ez egy szelfi, amit a fiam készített pénteken az ebéd utáni alvásból való felébredéskor. Nagyon szereti ha fotózzák. ![]()

Pénteken délután jó hideg volt, de kellett a friss levegő, itt Hanna már a sport babakocsiban van indulásra készen a teraszon. Bogi a jó meleg anorákba tette a kicsit, és jól be is takargatta még! ![]()

Hanna a fejére tett a kis kötött borítású békakosarat, amiben apró ajándékokat kapott a nagy fiamtól... például gumi kis kacsát is, ami a kedvence. ![]()

Az esti fürdetés előtt Gáborral és Hannával kimentünk megnézni a fényeket a ház körül. Természetesen a fotózáskor most is figyelt nagyon a picur! ![]()

Velem is lefotózta Gábor a kis Hannát a fények mellett! ![]()

Nagyon aranyosan odabújt a apukához Hanna a vacsi után.. már kezdett álmosodni... de közben a kis huncut a mobilt is leste. ![]()

Ez a fotó már 28.-án vasárnap készült, amikor Hanna az etetőszékében az étkezőben a kalács falatkák behabzsolása után még pufit is majszolt... na azt is imádja.. Aztán közben nézte a tévében a kedvenc csigabigás zenéjét a "Buborék" együttes előadásában... ![]()
Margitka.
Köszi a fotókat, nagyon kis tündér Hanna. Ügyes, nemsokára teljesen biztosan el fog indulni, lehet szaladni utána. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK