Téma: KEDVENCEK
FÓRUMOZÓK KEDVENCEI.
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Nekem már általános iskolás koromban is Zorán volt a kedvenc énekesem. Mint énekest, mint embert én sokra értékelem! Most is Ő!
https://youtu.be/AX6ElRBokyM ez nem biztos hogy jol tettem be,az elebb talaltam ra Karcsika tancol
Margaréta!
Köszi szépen a videót! ... Aranyosan táncolnak a gyerekek! ... De bevallom, hogy nem ismertem fel Karcsikát... csak tippeltem...
Karcsika a magasfiu es a szemuveveges kozt van
Margaréta!
Akkor jól tippeltem mégis!... igazán csinos fiú az unokád!
Na elcsíptem, amikor szemben van:
Lányok! Hagy mutassam be nektek Hopka Nórát. 2016 október 26-án érkezett, némi késéssel, 3350 grammal, és 52 centivel. Ő a második unokám. Na és mint azóta kiderült, egy igazi alvó baba.
Klári!
Tüneményes a kis Nóra! Nagyon szép formás arcocskája van, és nyugodtnak látszik!
De nagyon szívesen nézegetnénk Ildikó kislányát, a kis Kittit is itt, hiszen olyan édes fotókat tettél be Róla is!
Klári.
Tündéri az unokád elégedetten mosolyog.
Szia Klári,
nagyon aranyos a pici unokád!
Hoztam, illetve Margitka hozott nekem még két képet a szívem csücskeiről. Az egyiket már láttátok, de így majd maradandó lesz, nem úszik el, a másikon én jót szoktam kuncogni. A Nóri olyan mozdulatokat tud, igazán szórakoztató őt figyelni.
Klári!
Kitti annyira tüneményes ebben a piros kis kapucnis perelinben, vagy hogy is nevezzük! Nóri fotója is nagyon édes, én is elmosolyogtam magamat, amint megláttam!... itt már a haja is látható!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK