Szervusztok!
Ma is elég ronda idő volt náluk,szerencsére kialudtam magam,de nem volt valami jó menni reggelt,már megszoktam,hogy később kelek fel
Benn is minden rendben volt,időben jöttem is haza,voltam benn a piacon,vettem savanyú káposztát és benéztem a székelyek standjára,mert eszembe jutott,hogy valamikor a szüleimnek volt csergéjük.Nem tudom ,ha tudjátok mi az,olyan gyapjú ágytakaró,meg fotelre is van,és elég szúrós,de nagyon meleg és tartós az övék rengeteg ideig meg volt ,sok-sok évtizedig,de mikor kiüresítettük a házat,láttam,hogy nagyon rossz állapotban vannak már,sok helyen molyrágta lett,meg foszlott,hullt a szőre..így odaadtam kutyamenhelynek.Azt kerestem,de sajnos már nem árulják a székelyek,csak rendelésre hoznak,telefonszámot cseréltem egyik árussal,talán sikerül beszerezni,valamikor a két fotel azzal volt letakarvameg apunak a kanapéja..olyan hiányérzetem van,azóta ha a két fotelra nézek, mert nekem csak egy huzat van rajta,hogy a macskáktól védje..Eljött az ideje,hogy ismét kapjanak szép takarót.Közben a neten is körülnéztem és láttam egy máramarosi oldalt,ahonan lehet rendelniElég drága,de amit itt a székelyeknél megbeszéltem még drágább..betettem kosárba,de még várok..lehet mégiscsak megrendelem,pont olyan,mint a szüleimé volt.Lehet hülyeség,de úgy érzem ha beleülnék úgy a fotelbe,kicsit megint közelebb érezném őket...
Munka után mindig, ha bejöttem hozzájuk ,anyu felállt az övéből,hozott nekem kávét és átült székre,hogy én ülhessek az ő foteljébe..hiányzik az a szúrós érintés a terítőn.
Nem is sűrűn ücsörgök a fotelben azóta.
Ilona!
Frászom van ahogy csak olvasom,micsoda akrobata mutatványokat csináltok,látom magam előtt,ha tartottátok,akkor fogódzni nem is tudtatok a létrán,nagy merészség!!
Margitka!
Ide kis melegedést jeleznek a következő napokban és kevés napsütést is.Jó lenne,ebben a felhős időben folyton égetni kell a villanyt,olyan sötét van.