Szervusztok!
Na,a mai napom egyáltalán nem úgy alakult ,ahogy terveztem...hamar végeztem,jöttem is haza,és ót közben vásárolni akartam pár dolgot a főzéshez,amit elterveztem...de ahogy kiléptem a cégtől,az első sarkon a járdaszegély mellett,láttam egy balkáni gerlét feküdni...kicsit a lábammal megpiszkáltam ,elkezdett vergődni.felvettem,láttam a feje egyik oldalon meg van ütve,meg a szeme bedagadva és a nyaka furcsán ki van csavarodva,nem bírta tartani a fejét .Nem tudtam otthagyni...hazahoztam,bár a Várban megpróbáltam letenni egy fa alá,de csak feldőlt és vergődött..végül hazahoztam mégis...betetem egy rossz törölközőt egy karton dobozba és beletekertem,majd megpróbáltam megitatni egy kis fültisztító pálcikát mártottam vízbe és azzal,piciket nyelt,és az egyik szemével nézett keservesen,de a feje folyton alácsavarodott..megmozgattam nem recsegett,nem volt eltörve a nyaka,tudtam a fejét forgatni,de ő nem tudja tartani...ezért lábon állni sem tud,sem elrepülni bár a szárnyainak semmi baja és a lábaival is kapaszkodik az ujjamba...de a feje lehúzza...a szemét bekentem kanamicin kenőccsel,most estére már le is lohadt neki és mintha résnyire nyitódna is,a feje nem dagadt meg jobban,koponyája nincs betorve és nem is vérzik sehol...remélem hátah felszívódik az ütés a fején és akkor fel tudja majd emelni a fejét...többszört megnedvesítettem a csőrét a nap folyamán,most már jól betakargatam és a spájzban hagytam ,hadd pihenjen...reggelre változás kell legyen az állapotában,vagy jobb,vagy el lesz pusztulva...a Mályi madármentőktől tudom,hogy dobozban eltöltött nyugodt éjszaka,melegben,sötétben csodákat tud művelni a madarakkal...Reménykedem...
A konyháskodásom ma elmaradt,de majd holnap bepótolom,legalább tudok vásárolni is holnap a kedvenc boltomban.
Margitka!
Akkor ma már jó kis unokázós napon vagy túl,milyen önálló már Hanna hogy egyedül alszik külön szobában!
Holnap már többet tudok majd mondani a kis grléről,nagyon de nagyon szeretném megmenteni..de sajnos ez nem rajtam múlik...