Válasz: Társalgás
De most már tényleg elköszönök... Alig várom, hogy fürödjek, és irány az ágy! További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,360 2,361 2,362 2,363 2,364 … 2,599 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
De most már tényleg elköszönök... Alig várom, hogy fürödjek, és irány az ágy! További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este is a fürdés után csak egy rövid ideig néztem a tévét, aztán elaludtam, de éjszaka 1-2 megébredés azért most is volt... de azért hajnali 3 óra után még volt alvás fél 6-ig...
Majd lejöttünk a konyhába, és ide a nappaliba, ahogy mindig is reggelenként...
Jelenleg 6 fokot látok a kinti hőmérőn. Majd délutánra pedig 17-19 fokig emelkedhet ma a hőmérséklet. A szél most nem fúj, eső ma nem várható.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Ma kell főzni a húslevest, a második pedig Stefánia vagdalt lesz petrezselymes krumplival.
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Reggel korán keltünk, a férjem permetezett. Én az ebédhez tésztát készítettem, nem volt itthon, kedvem nem volt boltba menni így elővettem a gépet.

A halászlé mellé kenyeret sütöttem.

A fiamék ma vették ki a sárgabarack fa gyökerét, jól megdolgoztak vele. Jó hogy jött segítség. Feldarabolták, így kész van az is.
Margitka.
Nálatok is készült finom kókuszos nasi.
Szia Lia!
A férjem is permetezéssel kezdte kint a napot... Én pedig a konyhába szorgoskodtam.
Na akkor jó, hogy a sárgabarackfa gyökerét is ki tudták szedni a fiúl... így az már nem tud kihajtani... és rend van a helyén. ![]()
Szép lett a tésztád! Ügyes géped van! ...
... Anyósom is szokott készíteni annak idején, neki is volt tésztakészítőgépe.
Hú de nagyon szép kenyeret sütöttél megint!
... Finom lehetett a halászléhez!
Nekünk is jól sikerült a kókuszos keksztekercs... Éves után fotóztam le a tányért, amibe szeltem:

Szervusztok!
Náluk ma délutánra lett csak szép idő,egész délelőtt felhős és szeles volt.Jól aludtunk,de csak a szokásos hajnalig,a macskák már türelmetlenek olyankor ,hallják kinn a madarkat és mehetnékjük van,korán világosodik is.
Úgyhogy felkeltünk,virslt főztem reggelire,aztán tanakodtunk hova is menjünk a Penny vagy a Lidl,belenéztem a katalógusba,a Lidl lett a nyerő...Elsétáltunk nyugodtan,időnk van,nézelődtünk ,találtunk ezt-azt,én nagy nehezen rábeszéltem magam egy kényelmes,szabadidő szettre,szeretem a Lidl, Esmara termékeit,puha pamutból van és tényleg olyan kellemes viselet,hogy nem bántam meg,ráadásul akciós is volt.Na és fagyit is kaptuk,jó nagy dobozzal vettünk,meg pálcikásat is,úgyhogy most fel van töltve a fagyó fagyival.
Miután hazaértünk a zsákmányal és szétpakultuk a helyére a cuccot,nekifogtam és főztem spagetti szószt,és főztem ki hozzá spagettit.Közben hozzáfogtunk a ruhásszekrény átrámolásához,a téi nagy kabátokat,cipőket,bakancsokat zacskóztuk,dobozoltuk és felkerültek a padlástérbe,plusz a vastag plüss ágyneműk is,azok sok helyet foglalnak lenn a szekrényben,visszaraktam a zipzáras tokba amiben érkeztek és azok is felkerültek,őszig.Még egy mosást is indítottam,kiselejteztünk jó pár cuccot,amik már vagy színehagyottak lettek,vagy már nagyon használtak voltak,cipőket szintén,nagy lomtalanításban voltunk...a jobbakat a ruhás konténerbe vittük,a rosszabbak a szemétbe kerültek.
Aztán még locsoltam is,mire végre leültünk mindjárt lett is fél 5...Na de még van három munkanap,aztán hosszú hétvége.Csütörtöktől!
Júúú,Lia,mennyi finom süti,még flódnit sosem sütöttem,nekem macerás is,meg nagyon tömény ,de nagyon szép lett.Sajnálom a barackfát,úgy az emberhez tudnak nőni még a fák meg virágok is,hogy fáj a szíved ha elveszíted...Mikor Laci Anyukájánál a nagy diófa megadta magát,egyszerűen meghalt és lassan elkezdett kidőlni...nagyon nagyon öreg volt,több,mint 100 éves úgy mondták,és olyan lassan halt meg,hogy egy egész nap kellett míg magától,kidőlt,lassan,apránként feküdt el,és úgy ,hogy véletlenül sem a házra vagy a fáskamrára,a kettő közé,ahol semmi kárt nem okozott,nyikorgott,ahogy dőlt ki,elengedte a gyökere.....bizony az egész család megsiratta,van is egy szelet belőle megőríztük,abból készítettem az életfaképet a falra.A gyökeréből nőtt egy fiacskája,két év alatt nagyobb már a fáskamránál,rohamosan nő,szerintem hamarosan lesz dió is rajta,nagy lombja van,egy csoda az a fa!
Margitka!
Milyen szép keksz rudakat készítettél,jó hosszúak!Mennyi kekszből szoktad készíteni?Háztartásit használsz?
Mára már abbahagytuk a tevésvevést,a nap további részében csak pihenünk már.
Szia Ancsa!
Gyönyörű képpel jöttél ma is! 
Akkor jól kezdődött a napotok, ha éjjel tudtatok aludni! Na aztán kedvetekre még jó vásárláson is vagytok túl! Használjad sokáig a szettet, amit vettél! 
Én a pálcikás jégkrémet szeretem jobban, a fiúk pedig mindegyiket! ![]()
Hasznos munkát végeztetek, a szekrények átrámolása még vár ránk... de valami mindig közbejön...
A vastag ágyruhákat én is lecseréltem már...
Itt is kellett locsolni a kertben, mert a férjem ültetett át lestyánokat és epert is... most pár napig fontos naponta öntözni... ha nem lesz eső..
A keksztekercset 60 dkg darált háztartási kekszből készítettem. Itt a receptje: Keksz tekercs ... A recept alján van a "Kókuszreszelékkel főtt krémmel variálva", ahogy készítettem a krémet. Ez nekünk nagyon bevált!
Most már m,indig ezt csinálom. ![]()
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este a fürdés után csak egy rövid ideig néztem a tévét, aztán elaludtam. De éjszaka megébredés azért párszor most is volt... azért hajnali 3 óra után még volt alvás 5 óráig...
Majd lejöttünk a konyhába fél 5 után, és ide a nappaliba, ahogy mindig is reggelenként...
Jelenleg 6 fokot látok a kinti hőmérőn. Majd délutánra pedig 20 fokig emelkedhet ma a hőmérséklet. A szél most nem fúj, eső ma nem várható.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Ma nem kell főzni, van maradék tegnapról bőven mindenből.
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Kukucs...
Ma pörgős napunk volt... a boltba is el kellett menni... a férjemnek Érden volt elintézni valója... Nekem itthon 3-szor ment a mosógép teli programmal.. Most szedtem be az utolsó mosást, minden szépen megszáradt.
Ebéd után csak egy rövid pihenésre jutott ma idő... Nekiálltam, és gyúrtam be sajtos talléroknak tésztát. Közben lefotóztam:
Még lenne teendő... de mára egyelőre ennyi... holnap is lesz nap... Bár én reggel korán megyek a laborba vérvételre, csak kontroll ellenőrzés lesz... viszont már jó régen voltam...

Szervusztok!
Későn jöttem meg,még gyorsan odatettem a fürdőszobai szőnyegeket kimosni,mindjárt még eszünk és megyek zuhanyozni és beájulok az ágyba,korán is ébredtem ,4 után már nem tudtam aludni,nehéz munka is volt ma,teljesen kivagyok...
Legalább jó idő lett,süt a nap,monduk lehetne melegebb is,benn a lakásban ,elég hűvös van.
Szia Ancsa!
Gyönyörű orgonacsokorral jöttél! Imádom az illatát! 
Ha ennyire fáradtan értél haza, akkor bizony tessék lepihenni korábban! .. Holnap is munka lesz, talán kipihentebben kezdheted a napodat! 
Még a vacsi után ettünk narancsot, mandarint és almát is... Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Lapok Previous 1 … 2,360 2,361 2,362 2,363 2,364 … 2,599 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás