Szervusztok!
Ma ismét hamar értem haza,ez a hét ilyen volt,hamar is telt,meg nem volt túlságosan hajtós.Csak sajnos rosszul aludtam,illetve aludtam volna én,ha hagy Piszka...de ez olyan piszok egy macska,hajnali fél 3 kor ,már nem volt kedve aludni és elkezdett zajongani...a szőnyeg egyik sarkát emelgette ,meg visszaejtette ,persze ,ahogy csapódott a parketthez,engem fel is ébresztett ,még szerencse,hogy Laci jól alszik,nem hallja.Én is a fejemre húztam a párnát,takarót,de én nagyon éberen alszom,engem nagyon zavart...rászóltam többször,akkor abbahagyta,aztán kezdte megint,azt hittem agyon csapom!Háromnegyed 5 -kor feladtam és felkeltem...Így az egész napom fárasztó volt..
Lacival találkoztunk az egyik bolt előtt,ahol számlát szoktunk fizetni,onnan egy másikhoz mentünk a közelben,ott a Digit fizettük,végre minden számla egyenlítve februárra.A piacra is benéztünk,csirkefarhátat vettem,a húsleveshez,még tettem bele csirkelábakat és borjú csontokat,egy jó erős csntlevest főzök,hogy a fagyóba is tudjak levet eltenni.A zöldségből ,saláta lesz.Laci kiszúrta hogy egyik standnál,finom ,édes házibort árulnak,vettük is két palackkal,egy édes vöröset,meg egy félédes rozét.Az édeset kóstoltuk,de le is foglaltam magamnak,annyira finom,mondtam majd én jól eliszogatom,ő igya csak a félédest.
Most még fő a húsleves,közben a kekszszalámit is összeállítottam,de végül kerek formába nyomogattam,majd teszek rá egy krémet,még finomabb lesz.Egy piskótám is van,ami tortának lesz,a hétvégén lenne apu 82 éves...erről még most is ,mindig megemlékezem.Torta lesz az emlékére.
Második fogást még nem döntöttem el,lehet az egyik halat fogom elkészíteni holnap.
Lia!
Szörnyű,hogy milyen fárasztó lehet ennyit dolgozni,mindig azt szeretné az ember,hadd lazítson végre,valahára,erre egyre többet kell hajtani...valahogy nincs ez jól!
Margitka!
Bizony ,ahogy írtad eszembe jut nekem is,a régi mosógépem,az első,az még félautomata volt,reszeltem bele ,házi mosószappant,mosott is jól,csak az öblítés volt nehéz,úgy kádban....aztán egy Zanussim volt ,amit anyuék örököltek,és aztán egy Indesit,felül töltős,az sok évig szolgált,még az albérletbe is vittem magammal,de aztán sajnos a vezérlő panelje elromlott,ami most van,azt már Lacival ketten vettük,egy LG,ez is felül töltős.Ez még fiatal...a következő azt hiszem a porszívó lesz,mert újabban nem akar a kapcsolója működni....