Szervusztok!
Itt ma is szép idő volt ,bár reggel igen hideg,azért ma ágyneműt cseréltem,ki is mostam vagy két,három adag ruhát,kinn teregettem ki.Végre rendet raktam a fürdőszobai szekrényemben,egy szatyor vacakot kidobtam onnan...Laci befejezte a mühelyben a rakodást,végre ott is áttekinthető és rend van.Fel is porszívóztam mindenhol,elmosogattam a kiürült fazekakat,lábasokat.kisikáltam a sütőt zsíroldóval.Közben kiolvasztottam egy zacskó vinettét és kikavartam,már kívántunk egy kis friss,zöld ízt , paradicsommal,paprikával ettük.Felsöpörtem az udvart is,a virágaimba minden cserépbe dugtam egy kis táprudacskát.Délután megfestettem a hajam,nagyon jó színe lett,két féle festékből kevertem ki a színt.Most már semmit nem csinálok többet,korán keltem,már hatkor felvertek a macskák,szerintem sorsot húznak,hogy mikor ki verjen fel..Bitta szokása ,hogy beleugrik a hasamba és dagaszt rajtam,nem kellemes mikor alszik az ember és hirtelen egy 8 kilós bomba robban a hasára...Piszke,általában piszkál amit tud,karmol,kapar, borogat,hogy zajt csapjon...a két kicsi vagy elkezdi egymást kergetni,vagy keresztül vágtatnak a fejünkön a ,párnán,virnyogva...úgyhogy fel szoktam kelni,etetek,portást játszom,meg wc-s nénit,almot takarítok,ki-be engedem őket,sorban..egyik ki , másik be...de legalább Laci még tud aludni egy kicsit...
Margitka!
Én is láttam ezt a filmet,Gerald Buttler játszik benne,izgalmas.
Lia!
Mind a ketten jól megszenveditek a fogorvost a Férjeddel,rendes Tőled,hogy vele diétázol.
Ilona!
Remélem szépen lábadozol és nem viszed túlzásba a munkát,sokat pihensz!
Ez a kis hétvégi szabadnap mindig olyan hamar eltelik,bár már kicsit később sötétedik,érződik a tavasz közeledte,a lonc is beindult,hozza a friss hajtásokat,a fügémen is mintha már jönnének a rügyek..már alig várom ,hogy kinn lehessen tevékenykedni az udvaron a kiskertben a virágokkal.Rendeltünk egy négyszögletes napvitorlát a netről,a hétn talán meg is érkezik,van egy háromszögletűk,már készülünk a nyárra...a régi nagy szürkénk sajnos elég gyenge anyagból volt,a Lidl-ből vettük,aztán Piszke előszeretetel napozott benne és sikeresen kiszakította.Azt már idén nem tudjuk használni..majd felszabom és készítek a macskáknak függőágyat belőle....