Szia Ilona!
Csodás ünnepi gyertyás képet hoztál! 
Köszi, bizony mindennap kapunk cuki fotókat és videókat Hannáról. Nem győzöm nézni, egyre érdeklődőbb, és mondani akar valamit, keze-lába jár közben. A tegnapin már a nyakát is forgatta, a fejét próbálja emelni. Na és már érdekes hangokat is ad! 
A püspökkenyérre most csurgattunk csokoládét, és a megmaradt 3 db muffinra is, mert sok lett a csoki... Most hagyjuk hogy jól megszáradjon. 
Tényleg nem beszéltünk össze, ami a sült húsokat illeti... mondtam én is a férjemnek, hogy nekem karácsonyra is kell ilyen szaftos fokhagymás csirkemell. Annyira finom puha, hogy szinte csak nyelni kell..
... A férjem inkább a sertés combból készült sült húst kedveli, de most, hogy megkóstolta a csirkemellet így, Ő is evett még ma is belőle...
Jól elfogyott az első sütés bejglitek! ... Gondolom, hogy már meg is száradt a mai, és talán már be is raktad a sütőbe sülni, ugye?!
A diós sütiből is jó sokat készítesz! ... Te sem tudsz unatkozni! 
El tud repülni az idő, ha beszélgetés folyik, főleg,m ha ritkán találkoztok... Bár mi is minden nap beszélgetünk, és még az ágyban is nálam van a mobilom, elég sokáig figyelem... mert esti kép is jön...
Ha igaz akkor holnap is szép idő lesz, még én is akarok mosni...