Szervusztok,meg vagyok,nem tűntem el,csak iszonyú pörgős napjaink vannak,így év vége fele még inkább...
Van úgy hogy reggel mikor elmegyek,nem tudom mikor érek majd haza.Laci hamarabb be szokott futni,nagy segítség,hogy mire megérkezem,tűz van,kávé lefőzve,elmosogatva,egyebek...meg persze a macskák is kiengedve kicsit szellőzni,kifutkározni magukat...
Pedig most neki is nehézmunkája is van,meg a dereka mgint fáj,alig bírt menni a napokban,,a kavicsos zsákokkal meghúzta magát.kenegetjük,meg gyógyszert is írt az orvos,amit persze nem akar beszedni...A égnél minden rendben,nyugis a munka,de a családoknál megkezdődött a dömping,ünnep előtti nagytakartások,nekem meg fájnak a karjaim,a könyököm,nehezen emelek..
Szombaton mikor hazaértem,még Laci nem jött meg,lefőztem a délutáni kávét,lehúztam ágyneműt,mosást indítottam,elővettem a porszívót,takarítás volt,felmostam,főzteme gy kelkáposztalevest kolbásszal...addigr hazaérkezett Laci alig bírt menni,de ment is fért ,rakta a tüzet.
Ma későn keltünk,sikerült pihenni tovább...de nekifogtam főzni mert előre kell gondolkodnom a jövő hétre,főztem egy fazék savanyú káposztás bablevest,daráltunk egy csomó húst,raktam fagyóba de egy jó nagy adagbó sütöttem fasírtot,négy csirkecombot is megsütöttem,amihez joghurtos,szerecsendiós fehér szószt főztem,abban összerottyant egy kicsit,valamint egy banános,narancsos kevertet is,az még hűl...A héten hurkát is vettem,májast és vérest is,két zacskó ment a fagyóba,egy adagot megsütöttem krumplival savanyú káposztával ettük.
Ma már tényleg csak pihenünk,illetve én még hajat is akarok ma mosni..
Végigolvastalak ezen a pár napon mi minden történt.
Margitka!
Isten éltesse Hannikát élete első hónapjának fordulóján!A mézlikőr nagyon finom,azt hiszem néha a Lidlben lehet kapni.Kicsit túl édes nekem, elvégre mézes,de nem túl erős,igazi női finomság.
Lia!
Jó hogy tudsz otthonról is dolgozni,ez is segítség.
Ilona!
Köszönömsazépen Neked is a köszöntést,még nem ünnepeltük meg a szülinapunkat,szerintem már nem is fogjuk,valahogy nem futja rá az időnkből,de ketten megemlékezünk egymásról.
Egyelőre ennyi dióhéjban az elmúlt napok eseménye.