26,161 2024-06-14 09:27:46
26,162 2024-06-14 10:56:09
Válasz: Társalgás
Kukucs...
... Akkor most már én is bekukkantok egy picit...
Lia!
Köszi szépen... Pihnek, de egész nap nem is bírnék feküdni... Kimentem a kertbe is, de ott nem sok hasznom lett... nem bírok csinálni semmi se... 
Remélem, hogy sikeres vásárláson vagytok túl.
A fűnyíráshoz is alkalmas most az idő... Milyen ügyes a férjed a meggymagozást is megcsinálta!
... Még mi is akarunk venni egy kevés meggyet, de van a fagyasztóládában tavalyról bőven...
Ancsa!
Hú de finom gyümölcsös sütit találtál mára is! 
Vigyázok természetesen, muszáj is óvatosnak lennem, mert hamar érzem a fájdalmat...
Nektek pedig nagyon szép napot és estét kívánok! 
26,163 2024-06-14 18:47:54
Margitka.
Hogy vagy?.
Nekünk sikerült a vásárlás. Utána leszedtem még a maradék cseresznyét, vasárnap lehet sütni még belőle. Mindennel elkészültünk, még a ribizlit is leszedtük. Elég is volt mára.
Holnap palacsintát szeretnék sütni.
26,164 2024-06-14 18:57:55
Szia Lia!
Most keltem fel, vettem be egy Algoflexet délután, majd még este is akarok egyet a fürdés után, hátha tudok majd aludni. Egyelőre nagyon nagyon nehezen tudtam felkelni és ide csoszogni a géphez... nagy fájdalmaim vannak még... ![]()
Akkor Ti ügyesek voltatok... Itt még nem szedtük le a ribizlit... de majd sorra kerül, csak legyek jobban.
Nálunk bableves lesz holnap, már ázik a bab... másodiknak kefires lángost sütök. A palacsinta is nagyon finom. ![]()
26,165 2024-06-14 19:01:49
Megkezdem a fürdést, és utána is csak pihenek tovább... mást nem tehetek...
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
26,166 2024-06-15 06:04:15
Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Este tegnap korábban felmentem, fürödni. Elég jól aludtam éjszaka... Igaz, hogy vettem be egy fájdalomcsillapítót még... Hajnali 4 óra után ébredtem.
Majd reggel ismét fél 6-kor keltem... ma sem volt könnyi felállni az ágyból... a kenőcs is kellett...
Jelenleg 11 fok van és délutánra majd 28 fok lehet. Eső mára már nincs jelezve...
Ma kell főzni. Bableves és kefires lángos lesz. Majd a reggeli után el kell menni a boltba kefirért és tojásért...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
26,167 2024-06-15 15:08:11
Kukucs...
Ma nagyon finom lett a bablevesünk. A fiukkal úgy döntöttünk, hogy holnap is ezt esszük, mivel úgyis egy nagy 5 literes fazékkal főztem... most egyikünk sem hiányolja a vasárnapi húslevest...
Lángos is régen volt, azt is jóízűen ettük. ![]()
Aztán még vettem elő a fagyóból egy 10 darabos sütit, amit még az ünnepekkor tettem el, mert túl sok sütink volt... most viszont nagyon jól jött!
Mégpedig ezt vettem elő: Francia krémes (másként)
Délelőtt elugortunk Elvira Majorba, és vettünk egy kis meggyet, amit ebéd után kimagoztunk. Most csak 4 zacskóval lett... de tavalyról sok maradt még... DE akarunk a jövő héten is venni majd...
Meg vettünk egy kevés sárgabarackot is, abból pedig majd lekvár készül majd...
.
.
.
Most pedig már nézzük a focimeccset a tévében.... én is csatlakozok a fiúkhoz...
26,168 2024-06-15 15:20:24
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Margitka.
Lassan javul a derekad, sajnos ez várható.
Azért sikerült ma sok finomságot készítettetek, a lángos nagyon guszta lett. A gyümölcsök is szépek.
Itt is a focié a főszerep a tv-ben, közben dolgoztam.
Nálunk bécsi túrós palacsinta készült a lebbencs leves mellé, hoztam kóstolót.
26,169 2024-06-15 15:49:26
Szia Lia!
Egy ideig én is néztem a meccset, bár nekem nem tetszik, ahogy játszik a magyar csapat... nem is nézem már... 
Aztán közben csörgött a telefon, és nagy nehezen felkeltem... Ha sétálok, nem fáj annyira a derekam, meg ha állok... de akkor meg elfárad a lábam... Felkelni a fekvésből és székről is fájdalmas egyelőre sajnos... ![]()
Finom ebédetek volt. Guszta nagyon a palacsinta! Finom is lehet! 
26,170 2024-06-15 19:14:32
Jöttem elköszönni mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
26,171 2024-06-16 06:27:13
Sziasztok! Ébresztő! Jó reggelt! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Este tegnap is korán lefürödtünk. Egy ideig még néztük a 9 órakor kezdődő olasz-albán meccset, de nagyon elálmosodtunk, és a félidő után már lekapcsoltuk a tévét... Jó volt még pihenni. Bár párszor megébredtem éjjel... Majd hajnali 3 órakor kimentem a fürdőszobába. De utána meg fél 6-ig elaludtam szerencsére.
Aztán reggel most 6-kor keltem...
Jelenleg 14 fok van és délutánra majd 27 fok lehet. Eső mára sincs jelezve...
Ma kell főzni, de csak másodikat. Van nagyon finom bableves és milánói lesz a második...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
26,172 2024-06-16 09:04:45
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét, én is hoztam jó lesz későbbre!
Itt elromlott az idő, már megint esni fog!
Sajnálom, hogy ilyen nehezen javulsz, jobbulást kívánok!
Nagyon guszta lett megint a kefíres lángos, a sütikről nem is beszélve! Milyen jó is ilyenkor elővenni a finom sütit, ez is guszta jó lenne egy szeletke belőle! Meg is néztem a receptjét, hasonló mintha nekem is lenne. Kiadós süti!
Szépen gyűlik a meggy is télire!
Mi is néztük a meccset tegnap, engem is felbosszantott! A mieink mintha nem találták volna a helyüket a pályán az első félidőben! Még nem ébredtek fel!
Nagyon jó volt a fiammal tölteni ezt a kis időt! Jött Tamás unokánk is,a menyem nem jött mert mostanában sokat utazott munkaügyben és elfáradt, Ibolya is otthon maradt. Készült 40 db gombóc, majd másnap rántotthús volt és tarhonya leves.
Most itt sem lesz húsleves, sőt nem is főzök mardékokat eszünk. A maradék gombócot be is a pakoltam mindet.
Lia!
Nagyon guszta a palacsinta, ebből is jöhetne egy kicsi! Nektek még ribizlitek is van?
Ancsa!
Gratulálok a fiataloknak, sok boldogságot kívánok! Biztosan nagyon jó volt a lakodalom és sok finomságokat ettetek!