Válasz: Társalgás
Én el is köszönök mára, hiszen már úgysem érek rá ideülni a géphez... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,019 2,020 2,021 2,022 2,023 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én el is köszönök mára, hiszen már úgysem érek rá ideülni a géphez... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Sziasztok! Itt a hétfő újra! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este elég sokáig fent maradtunk a gyerekekkel. Éjjel most szerencsére jól aludtunk.
Reggel ma Fecó ment Petre dolgozni. Gáborék pedig innen dolgoznak. A tea is készül, és a melegszendvicsi a reggelire. ![]()
Most itt csak 6 fok van, a szél nem fúj. Majd délutánra már 14 fokig emelkedik a hőmérséklet... Eső mára nincs jelezve...
Ma nem kell főzni... ha nem lesz eső, akkor mosás lesz, mert sok ruha összejött...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel és a gyerekekkel együtt.
Most is hozom későbbre, mint mindig:
Kukucs... 
Most már ma dolgozott a mosógép. Igaz, hogy jó hideg van odakint, de legalább az eső nem esik, száradhatnak majd a ruhák a friss levegőn... Már Bogi is bepakolt a gépbe, Ő is akart mosni... Mindegyiket ki is teregettük. Közben a szél beindult, és a nap is sütöget... Ez jó a ruháknak! Már 10 fok van...
... 
Tegnap hoztak a gyerekek 2 darab sütőtököt, majd délután a munka után kisütjük. Már úgyis régen ettünk. ![]()
Szervusztok,megjöttem.
Brrr,de lehűlt a levegő itt is,a nap ugyan süt szépen, de hideg van. Viszont nekem is kinn száradnak a mosott ruhák.
Voltam délelőtt, lerendeztem a biztosítást, hazafele bevásároltam. Mézédes, nagy sárga szemű szőlőt vettem,nem tudom ,hogy hívják, nagy ,kerek,méz színű , szinte rózsaszínbe fordul.Bepácoltam combokat és szárnyakat holnapra,majd munka után csak bedobom a sütőbe, mire Laci is jön ,el is készül.
Fát is hoztam be,kitakarítottam a kályhát, tegnap este nagyon jól esett a melege. Ma is begyújtunk, holnaptól már indítják a távfűtést, lehűlt már annyira.
Megyek van még egy adag teregetni valóm.
Ja,és megkezdtem a szokásos őszi vitaminadagom beszedését, a szokásos 15 szem Vitamax kapszula. Évek óta ősszel ezt beszedem.
Később még jövök!
Szia Ancsa!
Látom, hogy Te is szorgoskodsz egész nap!
... Én meg kimegyek megnézem a ruhákat, hátha lehet már behozni szárazat...
Megtudtam, hogy Bogi nagyon szereti a kókuszos csigát... Ebéd után, miután felmentek dolgozni, én nekiálltam, és bedagasztattam a kenyérsütő gépemmel a tésztáját. Lett 2 x 12 db muffin, és egy egy tepsivel 25 db csiga...
Ez most sült ki: az első adag muffinok. ![]()
Margitka!
De szép tököket kaptál,vajon édesek is már?Az enyém egy ideje várja a deret kinn,addig meg kirajzoltam,hogy nézelődhessen ő is!
Nagyon jók a kókuszos csigák és a muffinok is.Nekem már nem jut annyi időm sütögetésre ,mint azelőtt,jóformán akkoriban az volt az egyetlen szórakozásom,most viszont olyan gyorsan eletelik egy nap,hogy észre sem veszem és már este is van.
Nálunk már vidáman ropog a tűz,igaz napközben nyitva volt az ajtó,idesüt a nap,de most már hűvösödik rendesen,csak egy darab fokot mondanak éjszakára.A ruhák sem száradtak meg,így behoztam az egész szárítót idebenn meleg van ,éjszaka megszáradhatnak.
Vacsorára bundás kenyeret sütöttem ,finom citromos teával vacsoráztuk,még maradt is,kicsit többet sütöttem,mint általában.
Most már kicsit bevonultunk a gépeink mellé,aztán jön az esti rutin,még várjuk a Laci barátját,ha minden igaz,hoz egy raklapnyi habtéglát nekünk,gyűjtjük az anyagot,majd a kerítéshez.
Kellemes,családias estét kívánok Nektek,öröm olvasni milyen jó egyetértés van a fiatalok és köztetek.
Mindenkinek pihentető jó éjszakát!
Most szedtem le a szárítókötelekről a megszáradt ruhákat.
... Jó, hogy korán mostunk, így majdnem minden szépen meg is száradt... talán pár darab maradt 1 picit nyirkos, azt szétteregettük a lakásban.... De tovább már úgysem hagytam volna kint a ruhákat, mert később megszállnák a poloskák, és a sötétben már nehéz lenne úgy behozni, hogy egyetlen bogár se maradjon valamelyik ruhán... Most még jól átnéztem, így nyugodtam behozhattam mindent. Nagyon finom illatuk lett. ![]()
Én sem szoktam már ennyit sütni, de a gyerekeknek dolgozni kell reggel 8-tól, épp most jött le Gábor vacsorázni, Bogi még dolgozik... csak ebédnél tartottak egy kis szünetet, meg amikor kiteregették a kimosott ruháikat... de már én szedtem össze mindent az előbb., mert Ők nem értek rá...
Az egyik tököt fogjuk most este megsütni, a másikat még hagyjuk mi is... még nem tudjuk, hogy mennyire édes... ![]()
A kókuszos csigák viszont szerencsére nagyon jól sikerültek. Már nagyon régen sütöttem, de összejött. ![]()
Már itt is hűl a levegő, éjszakára ide szintén nagyon hideget jeleznek... 
Milyen rendes barátai vannak Lacinak, jó, hogy segítenek a gyűjtésekben, ami még kell. ![]()
További kellemes estélt Nektek is! 
Ancsa!
Néztem a képet, amit hoztál előttem...
... ez az a tök, amit Te rajzoltál meg, hogy "nézelődhessen ő is!" ... ??? ... 
Hazaért a nagy fiam is, együtt a család. Én mára el is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok.
Csak beintegetek, nem tűntem el csak rengeteg a munka, nem régen fejeztem be. Látom mindenki szorgoskodik sok finomság készül.
Vigyázzatok magatokra, pihenjetek jól.
Sziasztok! Kedd van már! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Gondoltam, hogy a munka miatt nincs időd benézni. Sajnos most sokkal jobb nem várható. Te is vigyázz Magadra! 
Tegnap este egy picit korábban lepihentem. Reggel lesz elintézni valóm a városban... a sütőtökből én már nem ettem, nekem késő volt mire megsült...
Éjjel most én sokszor felébredtem, nem nagyon tudtam aludni, pedig nem is ettem későn...
Reggel ma Fecó ment Petre dolgozni. Bogiék pedig innen dolgozik. Este majd jön haza természetesen a nagy fiam is.
Most itt csak 0 fok van, a szél nem fúj. Majd délutánra már 14 fokig emelkedik a hőmérséklet... Eső mára nincs jelezve még...
Ma kell főzni... Borsóleves lesz, a második pedig rakott kifli sósan. Kókuszos csigák maradtak mára is. ![]()
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
... gyerekek majd csak 1 óra múlva jönnek reggelizni, akkor kávézhatnak.
Most is hozom későbbre a kávékat ide is, mint mindig:
Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen Ibolya nevében a születésnapi köszöntést!
Margitka!
Mennyi finomságot készítettél megint. Guszta a csiga néztem a receptjét tetszik nagyon, nekem nem kelt tésztával van a receptje.
A tök biztosan finom édes lehetett, mert ez a fajta tök jó szokott lenni. Nagyon imádom, de csak néha tudok kifogni jó édeset.
Tegnap jó késő délután értünk haza el is fáradtunk. Oda vezető út is hosszú volt, hiába szombaton mentünk. Sokat álltunk és vártunk borzasztó a forgalom. Nagyon örült Ibolya a tortának, még szombaton indulás előtt a szarvára gyöngyöt szórtam. Majd hozom erről is képet.
Nekem is sok intézni való volt délelőtt, a virágokat is megvettem a koszorúkba, lassan azt is kell hogy csináljam.
Ancsa!
Ti is szépen haladtok a munkákkal.
Lia!
Már megint sok a beteg?
Lapok Previous 1 … 2,019 2,020 2,021 2,022 2,023 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás