Válasz: Társalgás
Ma hajnali 2 óra után nem sikerült még délután sem aludni, ezért ma korábban felmegyek fürödni. Elköszönök mára.
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,959 1,960 1,961 1,962 1,963 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Ma hajnali 2 óra után nem sikerült még délután sem aludni, ezért ma korábban felmegyek fürödni. Elköszönök mára.
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Csütörtök van! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este ismét korábban mentem fel az emeletre... El is aludtam hamar a fürdés után. De éjszaka volt legalább 3 megébredés. Aztán 5 óra után ébredtem fel végül.
Jelenleg 19 fok van, a szél most sem fúj. Majd délutánra 30 fokig emelkedik a hőmérséklet... mára eső ismét jelezve van 2 mm... Eléggé borús, de tegnap is így kezdődött, és nem volt semmi eső... meg is öntöztem a cserepes virágokat a párkányokon és az udvaron is.
Ma kell főzni, egy könnyű köményes rántott leves lesz tojással. Maradt lángos is, az, ha mikróba tesszük pár másodpercre, tökéletes, és kölessel császármorzsa is készül.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét lassan jöhet a második. Tegnap nem volt semmi eső reggel egy kevés, arra jó hogy párás, fülledt idő van, nem jó kint lenni. Finom ebédet terveztél, mi sem kívánjuk a nehezebb ételeket.
Szia Lia!
Ma reggel itt is volt eső, körülbelül 7 órától 8-ig... De most már süt a nap, és hasonlóan kezd fülledt párás idő lenni...
... De a fa alatt jár a levegő, mert fújdogál épp a szél, én egy pár percet pihentem is ebéd előtt... De már tálalásban vagyunk. A teraszon ebédelünk, ott is kellemes az idő.
Na megyek is, mert délben átjön ebédre Fecó is.... majd holnap megy csak Pestre dolgozni... Aztán jönnek majd estére Gáborék is, így együtt lesz a család! ![]()
Most pedig jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Sziasztok!

Margitka!
Most van egy kis pihenő, rendet raktam kicsit pihenek. Holnap visszük a gyerekeket táborba, most fogunk pakolunk a bőröndbe.
Bükszentkereszten van a találkozó oda megyünk délelőtt.
Itt tegnap délután és még ma délelőtt esett az eső. Aggódtam, hogy a kimosott ruhák nem fognak megszáradni, de megnéztem már lehet beszedni őket.
Tegnap sütöttem 26 db kakaós csigákat, de a három gyerek szépen bekebelezte mindet. Ma kukoricát főztem egy nagy fazékkal, nagyon finom lett az is.
Hétvégén együtt lesz a családod, legyen nagyon szép hétvége Nektek.
Olvasom, hogy mindenki fodrásznál volt, én itthon festettem be. Megyek vágatni az indulás előtt rövidre mert nekem is megnőtt.
Most megint nagyon meleg lett.
Aranyos lehetett a kis vendég, biztosan jó volt kicsit elbeszélgetni a vendégekkel! Sok finomsággal vártad a vendégeket!
Szia Ilona!
Ó de régen láttam tátika virágot! Gyönyörű ez a csokor, amit hoztál! 
Nálunk reggel óta nem volt eső, de most már egyre jobban borul... csak jég ne legyen és nagy vihar...
Finom lehetett a kakaós csiga, ha mindet meg is ették a gyerekek! Hú a kukorica is nagyon kapós volt, igaz! Guszta a fotón is! Na azt is régen főztem már... 
Jól teszed, ha indulás előtt Te is vágatsz a hajadból! Én is nagyon örülök most, olyan jó így ebben a hőségben főleg!
Jaj valóban nagyon helyes a kis Bence, csak 6 éves, de néha olyan felnőttes megjegyzései vannak.. Például amikor ebédeltünk a teraszon, megjegyezte, hogy: "Milyen jó, hogy van kinti lehetőség az étkezésre!" ![]()
Holnapra már tervezgetem a főzést... most pedig a "Non plusz ultra" süti sül a sütőben..
Ez Bogi kedvence, és tegnap Gábor kérte a Skype-n, hogy nem csinálnék? Ki tud nemet mondani a kérésre? ... Én nem ![]()
Köszi a fotót az unokákról is! Nagyon aranyosak! Sokat nőttek megint!

Akkor jó készülődést, és holnapra jó utat, a gyerekekkel! 
Szervusztok!
Csak most jutottam ide,nahát ,pedig ma szabad voltam.reggel gyorsan húztam a piacra,mert igen borongózott,ikor már ott voltam elkezdett egy hirtelen zápor,de gyorsan elálltszerencsére fedett a piac,igyekeztem haza,de nem eléggé,mert a saron ért utól a második zuhé,mire a kapuhoz értem igen jól megáztam,szerencsére nem hideg eső volt,hatalmas cseppek...akkor még betereltem a macskákat mert annyi eszük volt hogy kinn az udvaron húzódtak alá aminek tudtak,pedig nyitva volt a macskaajtó,nem jöttek be...Akkor kezdett sötétedni,de nagyon,még gyorsan kirohantam összekapkodni amit nem akartam hogy elázzon meg a napvitorlát leengedtem, mert felgyűl benne a víz,akkor áztam el másodjára,akkor át is öltöztem..
Olyan sötét volt semmit nem tudtam csinálni,várnom kellett míg szakadt az eső és elvonult...akkor elindítottam a mosógépet,és felfőztem a tejet,bedagasztottam buktának,mert vettem túrót,de a végén nem volt kedvem tekergetni ,így pite lett. kicsit sok tésztát dagasztottam,buktának kellett volna de a pitéből kimaradt,azt kakaós kiflinek feltekertem,jó nagy kifli lett,mint egy bejgli...benn teregettem ki,mert minden vizes volt kinn,fel kellett söpreni a lehullt leveleket,szirmokat,délutánra megjavult az idő,akkor már sikerült kivigyem a szárítót.
Laci megint jó fáradtan jött meg,örült a sütiknek,egy túróst be is kapott...
Én is készülődöm ,mert holnap megyek ,hosszú napom lesz a munkában.
Margitka!
Anyu kedvence volt a non plus ultra ,régen sokszor sütötte,én meg úgy untam már,mert midig én kellett a habot rákanalazzam,és olyan monoton munka volt..Tényleg nagyon szuper dolog kinn enni,mi is szívesebben eszünk kinn,amikor csak tehetjük.Sajnos a nagy napernyőnk tönkrement,muszály még egy árnyékolót beszerezzünk,csak a kicsi ernyő maradt..
Ilona!
De aranyosak a gyerekek,milyen vidáman vannak!Hú és főtt kukorica,már én is látta a piacon ,most már kell vegyek én is..Jó táborozást kívánok,biztos szuper lesz...Laci barátja is elvitte a két gyerekét a Nomádiába, az indián táborba,ahol Laci felügyelt minden nyáron,most már ő nem ment,pedig hiányzik neki,de nagyon messze van,Ajka mellett...meg aztán munkája is van,nem hagyhatja de a gyerekeknek nagyon tetszett!
Lassan vacsora idő,és hamar beterelem Lacit is ágyba,mert mindig későn fekszünk le,valahogy míg vlágos van,nem tudunk megpihenni...Szép délutánt!
Szia Ancsa!
Ó de érdekes fotót hoztál estére! 
Akkor ma kétszer is eláztál, ahogy olvaslak. Még szerencse, hogy nincs hideg. Meg otthon voltál, és hamar átcserélhetted a ruhákat szárazra... Hihi, a macskáid is jól érezték magukat a friss levegőn, még ha el kellett egy kicsit bújniuk is az eső elől. ![]()
Hasznosan töltötted a napodat, finomságok is készültek! ![]()
Már mi is túl vagyunk a vacsorán. Rendet raktam utána... Jól is esik leülni.
Bizony egy kicsit unalmas, és nem is rövid időt vesz igénybe az elkészítése ennek a sütinek, de, ha szeretik.. Anyukádnak is mindig kedvében jártál Te is! ![]()
Lefotóztam, de már tesztelték is a fiúk.... Hoztam kóstolót:
Nem esett eddig mégsem az eső... pedig itt a föld még elbírná nyelni... Reggel holnap is korán szeretnénk felkelni... akkor jobban megy a munka is...
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este hamar elaludtunk, de éjjel a megébredések most is megtörténtek.....
Jelenleg 20 fok van, a szél most sem fúj. Majd délutánra 30 fokig emelkedik a hőmérséklet... vagy talán még több is lesz? mára eső már nincs jelezve...
Ma kell főzni, Babgulyás lesz és rizsfelfújt étcsokoládés pudinggal. .
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét.
Finomságot sütötöttél, kedveskedsz a családnak. Szép hétvét kivánok nektek.
Tegnap csak pár csepp eső eső esett, semmire nem volt elég, most reggel locsoltam.
Ilona.
Milyen nagyok már ott is az unokák, nagyon aranyosak.
Jó sok csigát sütöttél, de ilyenkor hamar elfogy, öröm sütni ha látjuk hogy jóízűen eszik. Akkor mist egy kicsivek csendesebb lesz az udvar, pihenj is egy kicsit.
Ancsa.
Finomat sütöttél, érdekes ize lehet. Az áfonya itt a duplájába kerül, szerintem nem is az az igazi Erélyi áfonya, nagyobb szemű.
Szia Lia!
Nálunk sem volt elég a tegnapi eső, én is a virágok locsolásával kezdtem el a napomat... 
Köszi, remélem, hogy nem jön semmi közbe, és estére már 5-en leszünk, mert mind a 3-an a munka után jönnek csak majd...... Most még csak a férjemmel szorgoskodtunk...
A reggeli előtt ma korán átmentünk a Tescó-ba, mert kellet venni pár dolgot... aztán a férjem kint, én pedig idebent tettem a dolgomat.
Már készen van az 5 literes fazék babgulyás, és a rizsfelfújt is megsült... Közben én megfőztem 1 liter tejjel az étcsokoládés pudingot is... Van tejszínhab is.. lehet azzal bővítve 1 picit bűnözni majd... ![]()
Ebéd után ma is pihenünk 1 picit... de utána én sütök egy piskótát a tortaformában... aztán majd holnap készítem el a túrótorta vizes piskótával. ... ez is meg lett ígérve tegnap...
Most pedig tálalok, és ebédelhetünk is.
Mindenkinek jóétvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Lapok Previous 1 … 1,959 1,960 1,961 1,962 1,963 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás