Szervusztok!
Ó, már megint felhős idő van és reggel csak 7 fok volt..Sosem lesz már meleg...pedig a barométer jelzi a jó időt.
Sütöttem két kevertet is,az egy tojásos sütit, kétszer, egyiket dióval, másikat mandulával, most hűlnek, aztán krém kerül rájuk. És a kenyerem is a sütőben van már, egy kiló lisztre dagasztottam. Olyan hólyagos volt,hogy pukkantottam ki belőle, de imádom a hatalmas szelet zsíros kenyeret,retekkel,zöld hagymával, szerintem ma egész nap azt fogok enni.
Margitka!
Igen jó a fodrászom, elég drága is,ami azt illeti,de mindig tesz pakolást, masszíroz és hagyja állni rendesen a tápláló pakolást, mielőtt lemossa.
Eltöltök általában 2- 2 és fél órát nála.
Ilona!
Gondolj arra,hogy a nehezén túl leszel,hamarosan,onnan pedig már vidáman mész és milyen szép lesz,mikor kész lesz,és utoljára kell menned. Én olyan büszkén jöttem haza,mikor vége volt végre, és hősiesen végig csináltam. Csak szokni az újakat volt egy kicsit rossz.
Lia!
De aranyos vagy,hogy gyorsan beintegettél ,legyen kevés beteg ma,és hamar mehess haza!
Ma olyan nehezen másztunk ki reggel,de Lacinak menni kellett,holnaptól meg már nekem is,így ezt a mai napot még kihasználnám itthon de az idő elég vacak ,így inkább benn tevékenykedem.
Majd még jövök.