Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök már, hiszen holnap is jó korán kell felkelnünk... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,908 1,909 1,910 1,911 1,912 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már én elköszönök már, hiszen holnap is jó korán kell felkelnünk... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Szervusztok,szép estét!
El sem hiszem,hogy már este lett és csak most értem ide hogy írjak!
Jó kis húzós nap volt,dolgoztam is,Laci hozott földet,3 zsákkal,de virágot nem vettem még,nem jelentek meg a gazaniák.Délután kisütött a nap végre,de már nem tudott annyira felmelegedni,úgyhogy ma is gyújtottunk egy kis tüzet,most jó ,kellemes meleg van benn.Körüljártam a piacot,gyönyörködtem a virágokban,nem is tudom szerintem csak fogok venni ...
hozok pár fotót a virágpiacról.Közben itthon szétültettem egy cserép ibolyámat annyi tő volt benne,három cserépbe raktam szét.Ők vannak az ablakpárkányon,az orchideákat szerintem odaadom valakinek,aki tud és szeret is velük bajlódni ,nekem nem akarnak virágzani.
Holnap is zsófolt napom lesz és ha minden igaz péntekre is beesett egy munka,úgyhogy nem sok időm marad pihenni,jó lesz hogy jön a május 1 -i ünnep.
Most már alvás lesz ,reggel korán kelek ismét!Laci szabad lesz.
Sziasztok! Már csütörtök van! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ancsa!
Köszi a fotókat! Nagyon szépek az ibolyáid a párkányon! Jól tetted, hogy szétültetted, szaporodhatnak tovább!
... Na és a piacon is tudnék választani én is, de még egyelőre nem jutottam el az itteni virágárusokhoz sem...
Orchideával én is mindig gondban voltam, most egy van, amit még kék színben kaptam 3 éve a Gábor fiamtól. Aztán amikor az ablakokat tisztítottam, ügyetlen voltam, és fejre ejtettem, de 2-szer is... ennek ellenére tavaly és az idén is szépen virágzó hófehér színben.. Már 1 hónapja virít! ![]()
Este jó fáradtak voltunk, a fürdés után csak pillanatokig néztük a tévét.
Majd éjjel elég sokszor felébredtem sajnos, de azért hajnali 5 óráig aludni is tudtam egy keveset...
Reggel ma id fél 6-kor jöttünk le... folytatódik majd a munka kint is.
Jelenleg 3 fok van még csak, a szél nem fúj jelenleg, ez jó.... Délutánra 15 fok lehet a hőmérséklet... eső nincs mára jelezve még... Így legyen! Ez fontos lenne!
Ma nem kell főzni, maradt tegnapról. De a boltba átlépek pár dolog hiányzik megint...
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:
Szervusztok,hazaértem,már ma jól elfáradtam...míg odavoltam,Laci kifizette a számlákat,hozott üdítőket,meg felvágott egy csomó fát,asztali körfűrésszel.Most tüzet rakott és kávéval várt...
Csak pihennem kell,főzni sincs erőm,csak melegszendvicset készítettem teával.Holnapra beesett egy soron kívüli munka,ahova Laci is kell,így reggel együtt megyünk.
Hazafele vettem pár dolgot,ami itthon fogyóban volt,és most jut eszembe,hogy friss élesztőt nem vettem,pedig focaccia ismétlés következik,a másik elfogyott és nagyon finom volt.
Itt sajnos nagyon lehűlt megint,13 fokra,és hideg északi szél fúj egész nap,viszont napos idő volt,nem esett,csak az a szél mindent elront...
Még holnap és szombaton be kell szereznem a grillezéshez való dolgokat is.
További szép napot,majd még jelentkezem..
Szia Ancsa!
Gyönyörű virágokat hoztál a vázákba!
Mi is nagyon elfáradtunk, én most jöttem be a kertből, rengeteg gaz nőtt már, nem győzzük a sok munkát!
Ma már én is csak pihenni fogok! A melegszendvics nagyon finom tud lenni, holnap mi is azt tervezünk reggelire. Most pedig egy jó nagy pohár cikóriakávét ittunk. Olvastunk róla, hogy mennyire egészséges! Én cukor nélkül ittam és csak 1 pici tejet rakott bele a férjem, m mert Ő készítette. ![]()
Ma nálunk kellemesebb volt az idő, nem volt olyan nagy szél, mint tegnap... Jól halad a munka. Már nincs most itt sem több, mint 13 fok, de süt még a nap... mivel kapálgattam, még melegem is volt...
Akkor holnapra jó munkát Nektek is, és szerencsés beszerzéseket! 
Kukucs...
Ma délre sütöttem egy tepsi búvártúróst. A recepten kívül a túróba még tettem + 4 db tojásfehérjét, amikor felvertem habnak... ez mindig nagyon lazítja, éppen emiatt egy evőkanál étkezési keményítőport is kevertem be.
Hát nagyon eltaláltam! Nagy sikerem lett vele, amikor megkínáltam délután a hazainduló munkásokat. Van még belőle, hoztam ide is kóstolót:
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Estére tegnap is alaposan elfáradtunk. Jól is esett a fürdés, majd az ágyba bújás.. Most sem tudtunk sokáig tévézni.
Majd éjjel most 2 órát aludtam éjfélig, aztán hajnali 2-ig nem is bírtam elaludni... de végül sikerült reggel 3/4 6-ig szerencsére... nem is érzem fáradtnak magamat.
Itt most csak 2 fok van még, ez nagyon hűvös, a szél nem fúj jelenleg, ennek örülök.... Délutánra 18 fok lehet a hőmérséklet... eső még nincs mára jelezve... Így legyen ez ma is! ... Jól kell menni a munkáknak odakint is. ![]()
Ma már kell főzni, lebbencsleves lesz. Második pedig zöldbabfőzelék és grillezett virsli.
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:
Sziasztok!

Csak bekukkantok egy kicsit, mert később nem lesz rá időm!
Margitka!
Hű de guszta lett a búvártúrós! Én most készítem a keksztekercset, fő a káposzta lett 16 töltelék, a torta be van töltve, csak nincs még burkolva. Sütöm majd a túrós lepényeket, lesz bőven ezt kérték 2 kg túrót vettem hozzá! Aztán mákos is lesz a fiaim kérésére, mert nagyon szeretik. Sütemény csak a torta és a keksztekercs lesz.
Még megbeszélem velük, hogy rántott hús, vagy mexicói legyen.
Végre nagyon szép lett az idő a férjem már megint füvet nyír. Hétfőn amatőr találkozóra is megyünk, persze ha jó lesz az idő!
Nálatok is már gondolom befejezték a járda készítését! Jó idő volt ehhez a munkához!
Lia!
Főztél káposztát Te is? Mi is úgy vagyunk vele, ahogy Ti borzasztó már mi folyik az utakon! Mi is tapasztaljuk, ha megyünk a gyerekekhez, már nem is tudjuk milyen időszakban kellene elindulni!
A vonat ingyen van, de a férjem nem nagyon szeret vele utazni, nem vagyunk időhöz kötve ha kocsival megyünk.
Ancsa!
Nektek is jó sütögetést az idő szép hozzá, gondolom ott is !
Szia Ilona!
Csodás rózsákkal jöttél ebéd előtt! 
Nálatok is sok finomság készül az ünnepléshez! 
Itt ma már nem annyira szép az idő, de a lényeg, hogy az eső eddig nem esett... Néha még kisüt a nap, de a felhők is igyekeznek, szerencsére eddig tovább is vonultak, viszont mindig jön újabb...
Igen, a ház körbe lett betonozva, kész a járda, sőt tőlünk is lett egy kis átjáró 3 lépcsőfokkal, így már papucsban is bármikor átjuthatunk a házba. Ma pedig a kapubejárót kezdték el kialakítani. Az le lesz majd lebetonozva... nagyon nagy munka... Hoztak 3 teherautó sódert, meg egy csomó cementet, meg vashálókat is... a férjem átment, Ő ért ehhez, és az Ő szakértelmére szükség is van... Csak ne jönne eső... Nem tudom, hogy meddig jutnak el. Az időjárás előrejelzések nem tetszenek... 
Gondolom, hogy már a Levente fiadék is megérkeztek már hozzátok! Érezzétek nagyon jól magatokat együtt! 
Sziasztok.
Látom mindenki kihasználja a jó időt, sokat dolgoztatok.
Mi is most fejeztük be, szinte egész nap kint voltunk, megint megállapítottam hogy nem megy már úgy a munka.
Margitka.
Nagy öröm hogy szépen haladnak a munkával a ház körül, nagy segítség hogy a férjed figyelemmel tudja kísérni a munkálatokat. Drukkolok a jó időért.
A süti is finom lehetett, kapós is ahogy olvasom.
Ilona.
Lassan már el is fogy a sok káposzta amit főztünk, nagy kedvenc itt is.
Érezzétek nagyon jól magatokat együtt a családdal a hétvégén. Sok finomsággal várod őket, amit szeretnek.
Vasárnap nekünk is újra kell vágni a füvet ez ilyenkor hetente így szokott lenni.
Ancsa.
Sok szép virágot mutattál, nehéz ellenállni ha ilyet látunk.
Jó időt a hétvégi sütögetéshez nektek is.
Szia Lia!
Én is többször megjegyzem, hogy nem bírok annyit elvégezni, amennyit szeretnék... sajnos nem fiatalodunk...
Ma kialakították a kapu lejárót, és a szegélyeket már délelőtt be is betonozták... aztán elkezdték fentről betonozni... fél 6 után mentek el az emberek. Jó lenne, ha holnap nem lenne eső... még nem tudjuk, hogy mikor lesz folytatás... De úgyis kell közben diletációs hézagnak lennie.. az első ott lesz, ahol abbamaradt...
Ma délelőtt csak megfőztem és sütöttem egy kis adag sós sütit, búvártúrós van még.... Meg egy teljes kiőrlésű kenyeret is sütöttem, amit most, hogy bejöttünk, gyorsan meg is kezdtük. Megint dicséretet kaptam... lehet, hogy holnap is sütök.
Ennyi van még a sósból és a kenyérből, mert 1 bagett is lett a kenyér mellett, de azt be is faltuk egyből a férjemmel. ![]()
Lapok Previous 1 … 1,908 1,909 1,910 1,911 1,912 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás