Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávénkat! Nagyon sok finomságot készítettél megint! Itt levesünk maradék volt, második kelkáposzta főzelék volt kolbásszal. Ha még egy gyors látogatást is tett a fiad, gondolom hogy jó volt beszélgetni egy kicsit!
Tegnap délután öt órakor vendégünk volt, a szemben lévő szomszédaink jöttek át. Már nagyon kíváncsiak voltak mit alkottunk a fürdőben, még fényképet is kellett küldenem annyira kíváncsi volt. Ők előttünk csinálták meg. Tetszett Nekik, a fényképen a színek nem olyanok, mint ami a valóságban van, mondták is.
Végre ma már mindennel készen leszek, még a függönyöket kell átmosnom, a szekrény már készen van. Aztán egy kis vasalás vár még a sorára.
Itt is esett a hó, de el is olvad. Már nem nagyon kellene. Szurkolok Neked, hogy minden rendben legyen a fogászaton! Remélem nem kell majd sokáig járnod!
Lia!
Köszi már végre hogy készen vagyunk. Nekünk is tetszik a végeredmény. Utólag a sok mérgelődéstől eltekintve, nem bántam meg, hogy elkezdtük csinálni! Még egy szekrény hiányzik amibe majd törülközőket teszek, aztán a bojler alá is kell egy kisebb, ami eltakarja a csöveket.
Ancsa!
Nagyon tetszik a fürdőszobátok, valóban hasonlít a szekrény a miénkhez. Ez 105 cm hosszú, mindig ilyet szerettem volna. Be is fér, habár nem nagy a fürdőnk de ez pontosan jó oda.
Szép a csempétek is, még nekem is a zuhany alá egy csúszásgátlót vennem kell, az unokák el ne csússzanak. Én nem tudok jó képeket csinálni, mert nem nagy a fürdőnk.
A kabin ilyen belülről. Itt sem olyan a színe mint a valóságban van. Fentről világít a lámpa.