Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,763 1,764 1,765 1,766 1,767 … 2,454 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Kellemes csütörtököt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Este készültünk még a tévében meccseket nézni, de hamar elálmosodtunk, így jobban is jártunk, mert elég jól aludtunk. Én hajnali 3-kor is csak pillanatokra ébredtem meg, aztán 5 óra is elmúlt,a mikor felébredtem... Utána hallottuk, hogy elkezdett esni az eső. Most épp szünet van, de nagyon borongós, de szerintem még lesz eső ma...
Jelenleg elég kellemes a hőmérséklet, 19 fokot látok a kinti hőmérőn. Aztán majd 26 fokig is emelkedik a hőmérséklet ma délutánra... Szélcsend van.
Ma már nem kell főzni, mert ugyan elvesünk bőven maradt, de a császármorzsa nem biztos, hogy elég lenne délben hármunknak, mivel a nagy fiam is itthonról dolgozik már a héten a továbbiakban. Krumplitészta fog készülni még.
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig:
Akkor most bekukkantok: Eléggé borul, a napszemüveg nem is kell...
Ma elég sok munka volt megint. Csak most van időm leülni. Sütöttem egy tepsi tekert sajtos hajtoványt. Még meleg, de uzsonnára pont jó lesz. Hoztam a kóstolót:
Sziasztok!
Margitka!
Tudtam, mikor kell benézni, nagyon guszta lett. Mi most hagytuk abba munkát a redőnyt felszereltük, végre le tudtam mosni az ablakot, redőnyt, de még lesz por mert a sok port az állványról szedik össze.
Már haladnak körben szépen. Egy képet gyorsan csináltam, ma dörzsölték be a színnel, de a színe élőben nem ilyen világosabb.A nap mikor süt teljesen más.
Szia Ilona!
Látom, hogy már lámpával jöttél!
Szépen haladt a munka nálatok is! Köszi a fotót, nagyon klassz lesz a házatok majd!
Ügyesek voltatok, ha már a redőny is fel lett rakva! Persze azért még lesz dolgotok, de így, hogy látjátok a haladást, lelkesen is csináljátok, igaz!
Bizony finom is lett ismét a hajtovány, már teszteltük is mind a hárman.
Én is most végeztem a konyhában. Még sütöttem egy adag kókuszost. Most lett kész a kókuszba forgatása a téglalapoknak, kockáknak... ahogy sikerült felvágni a tésztáját... Beraktam már száradni a spejzba a tálcákon, majd holnap lefotózom, most már örülök, ha leülhetek én is...
Holnap munka után hazajön Gábor fiam, már elég régen találkoztunk, augusztusban voltak itt, mielőtt Erdélybe mentek...
Én most már csak elköszönök mára. Jó lesz lefürödni, és ágyba bújni. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Jó reggelt! Már péntek van! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Este hamar lefürödtünk, és csak egy ideig néztük a tévét. Aztán éjjel a szokásos egy megébredést most se úsztuk meg hajnali 3 óra körül. De utána aludtunk még 5 óráig. Majd még maradtunk egy picit az ágyban, de alvás már nem volt... így is pihentünk.
Jelenleg 15 fok van odakint. Aztán majd 21 fokig is emelkedik a hőmérséklet ma délutánra... Szélcsend van most, de nagyon borús, jelezve is van eső ide rendesen... ha igaz 13 mm lehet.
Ma már kell főzni levest, gulyásleves lesz, a második pedig krumplis tészta... Na és van hajtovány és kókuszos is.
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig:
Sziasztok!
Margitka!
Köszi a reggeli kávét, éppen főzöm most az ebéd utánit.
Megint jókor jöttem, nagyon guszta a kókuszos süti. Legyen nagyon szép hétvége a gyerekekkel együtt. Biztosan lesz sok mesélni való a kirándulásról!
Itt most már sok a munka, bontják elöl az állványt, oldal most dörzsölik ebéd után a színnel, de már a hátsó bejáratnál kenik majd alapozóval. Most két nap kimarad, de hétfőn jönnek. Addig is tudunk már egy kicsit kint takarítani, főleg elől és oldalt.
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Végre ideértem én is, nagyon sok a munka bent is. Ma volt az utolsó kezelés a férjemnek, utána volt intézni valóm is, estére színházba megyünk, kaptunk jegyet Szabolcséktól névnapomra az Erkel színházba a Kőszívű ember fiait nézzük meg.
Margitka!
Nagyon sok finomságok készítettél, legyen szép hétvégétek együtt a családdal. Biztosan sokat mesél majd a fiad.
Ilona!
Szépen haladtok a munkával, szépen alakul a házatok.
Sziasztok újra!
Ma délelőtt átugortunk Érdre, mert volt több elintézni valónk, persze a vásárlás sem maradt el hazafelé... Az ebédünk is elkészült időre. Már túl vagyunk az ebéd utáni pihenőn is.
Ilona!
Nagyon hangulatos őszi képet hoztál mára!
Épp írt az előbb Gábor, hogy már indul Pestről a vonattal. Már nagyon várom. Most Bogi nem tud jönni, de remélhetőleg a hónap végén Ő is itt lesz velünk.
Nektek kitartás, a munkák szépen haladnak. Azért pihenjetek is!
Lia!
Örülök, hogy ma tudtál jönni egy picit!
Akkor vége a férjed kezeléseinek. Csak jobb lesz most már! Estére nagyon jó szórakozás! Szép darabot fogtok megnézni. Érezzétek nagyon jól magatokat!
Figyelem az órát, Fél 5 előtt már ide is érhet a fiam. Jó lesz majd hallgatni így élőbben személyesen a beszámolóit!
Fél 5-kor már együtt volt a családunk. Gáborral még átsétáltunk ketten a Tesco-ba túróért, mert holnapra kell, meg élesztőt is vettem, jó, ha van itthon... Aztán csak beszélgettünk.
Én most már elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Lapok Previous 1 … 1,763 1,764 1,765 1,766 1,767 … 2,454 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás