Szia Ilona!
Itt köd ma már nem volt, de nagyon borús, és csúnya nyirkos a levegő egész nap... bár már a nap picit erőlködik, de nem sok sikerrel sajnos...
Én azért néztem meg az Andrey Hepburn életéről a filmeket, mert a gyermekei készíttették, és meglehetősen hiteles. Amúgy én szeretem a színésznő filmjeit... 
Látom, hogy tettél be jó kis filmcímeket az "Ötletek" filmajánló topikba, köszi. Az "Északi fény" címűt már mi is megnéztük, és tetszett... De választunk, ha filmezni akarunk a most berakott címeidből mi is majd. 
Sajnálom, hogy lázas beteg volt Tamás, de legalább már jobban van, és nem influenzás volt.. akkor talán a kis Ibolya sem lesz az..... A kis fogak kibújása pedig minden picurkát megkínoz... . Remélem, hogy a nátha is elmúlik majd... bár ez télen azért még elő fog fordulni bizonyosan... Gondolom, hogy meghatódtál, amikor kimondta a"Mama" szót, igaz! 
Én ma is kölest ettem sütőben grillezett sajttal, és párizsi szeletekkel, amit sütőpapírra tettem és kevés olíva olajjal megkentem a grillsütés előtt. Nagyon finom lett A tányéron még tettem rá egy kis szilvamustárt .... Na és Te mit találtál ki másodiknak? 
Köszi a finom teát, jól esik a nagy hidegben! 
Sikerült már kitisztítanod a gáztűzhelyed sütőjét?