Sziasztok!

Minket is ért sok meglepetés tegnaptól! A házat kívülről is szeretnénk színezni, megbeszéltük az árát is még júliusban, és hogy aug.-ban jönnek. Eddig nem jöttek csak tegnap szóltak, hogy ma hozzák az állványokat. El is hozták reggel, mikor lepakoltak mondták, hogy a festéknek az ára feljebb ment. Nem fogjátok elhinni, 30 ezer Ft-al, le is írom 300 ezer Ft lett a festék! Én nem tudtam szóhoz jutni, mikor meghallottam! Teljesen ki vagyunk szolgáltatva, ez már egyszerűen borzasztó!
Szinte rászóltam mondtam is a férjemnek, hogy figyeld meg húzzák az időt, hogy drágább legyen! ,..hát nem bejött! Csak a lottón lenne ilyen találatom!! Tényleg ez már nagyon szomorú!
Margitka!
Köszi a finom kávét! Délelőtt még mindig intézős ügyünk volt, de ez legalább jól sikerült! Ma nem főztem maradék volt, pedig itt is bableves volt tervezve. Így lehet, hogy holnap főzöm meg marad most vasárnapra is belőle. Lehet, hogy most kihagyjuk a vasárnapi húslevest.
Nagyon szépek a gyümölcsök és a paprika, paradicsom is. Most megkívántam azt a finom szőlőt! Imádom!
Tegnap délután kaptunk szilvát egy vödörrel a szomszédtól, azt még csak most fogom befőzni. Eddig nem értem rá. Még a miénk nem jó, de nem sok kell neki majd azt is tehetem el. Még megígérte a másik szomszéd, hogy szombaton hozza az őszibarackot. Ez is kapott körtét így többféle gyümölcs lesz eltéve télire.
Gondolom, hogy szép helyeken járnak a fiadék. Sok szép élménnyel térnek majd haza.
Liua!
Jó sokat dolgoztatok, ez elég is volt egy napra! Gondolom, hogy azért elfáradtál egy kicsit ennyi munkában! Akkor megszépült a kutyus is.
Tapasztaltuk mi is sajnos, hogy milyen drágák a gyógyszerek is!
Én még azt sérelmezem, hogy az idősek mért nem kapnak támogatást lakásfelújításra, mint a fiatal gyerekes szülők! Nekik is egyszer fel kell újítani a házukat, nemcsak a fiataloknak! Idős korra már csak a gyógyszereket elég kifizetni! Lenne dolguk még a képviselő uraknak bőven!!!