Válasz: Társalgás
Szia Lia!
Tényleg, ma nem kell menned a dolgozóba!
... Akkor jó hideg van ott is!
... Itt sem egyforma a hőmérő mérésének az eredménye... a múltkor említettem a szomszédoknak, hogy mennyire hideg van, akkor -9 fokot láttam a miénken... Ők meg azt mondták, hogy náluk -11 fokot mutat a hőmérőjük.. a férjem mondta, hogy biztos huzatosabb helyen lehet? ... Mindenesetre már párszor egyeztettünk, és a szembe szomszédoknál 2-3 fokkal mindig hidegebb van... a hőmérőjük legalábbis ezt mutatja...
Na a lényeg, hogy jól öltözzél fel, ha elmész az órával, mert tényleg nagy a hideg... De szerencsére a szél nem mozog, legalábbis erre... mert ugye attól még hidegebbet érezhetnénk... 
Még csak most fogunk reggelizni, már megtálaltam, de eddig elbeszélgettünk telefonon anyukámmal... Mondta is, hogy most megy ki gyorsan vizet adni a kutyájának, mert be van fagyva az itatótáljában a víz...
A hétvégére még én sem tudom, hogy mit is főzzek?... ezen még ráérek gondolkodni... Talán lesz valami ötlete itthon is valakinek...
Tegnap is nagyon nagyon későig kellett dolgoznod, most akkor jól jön ez a szabadnap is a hétvége előtt, igaz!
... Messzire kell vinni az órát javíttatni?