Válasz: Társalgás
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,547 1,548 1,549 1,550 1,551 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjjel ismét elég nagy volt a vihar: dörgés, villámlás és eső nagy széllel... Elkeserítő ez az időváltozás. 
Most nálunk 16 fok van, ez még jó is, de csak 24 lesz már délutánra... Rossz ez a hirtelen időjárás változás. Hidegfront vonulás van felettünk, további záporok-zivatarok várhatóak még délelőttre. Csak délutántól várható javulás.
Ma csak levest kell főzni, lehet, hogy köménymagos tojásos leves lesz, az nagyon gyorsan elkészül. Krumplipüré és sajtos hús van még, és kovászos ubi is.
A frissítő kávét megittuk már.

Hozom későbbre is:
Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
Margitka.
Köszi a kávét, majd ebéd után jövök érte.
Éjszaka itt is volt minden, dörgés, villámlás, eső. Hírtelen sokat hűlt a levegő, nagyon nem jó ez senkinek. Nem tudom még Leviék is hogy tudtak aludni, szegények félnek a vihartól.
Ebédre cukkiniból főzelék lesz, hús van még hozzá.
Jó sok kecsapotok lett, a nagy melegben elég is volt hogy befőzzétek.
A fiadék kirándulására jó idő volt, szép helyen voltak.
Szia Lia!
A vihartól mindenki fél, én is, de gondolom,hogy a gyerekek talán még jobban... De talán elfáradtak napközben, és sikerült aludni éjszaka. ![]()
A férjem bevállalt a Bakonyi mártást a püré és sajtos hús mellé... Lassan el is készül. Én ma az iratokat rendeztem, mert elég sok összegyűlt, és szeretem lerendezni a számítógépen is... Aztán összedobom majd a köményes levest délre.
Nálatok is nagyon finom ebéd készül. ![]()
A fiamék már összecsomagoltak reggel, és épp most jelezte Gábor nekem a Skype-n, hogy már a vasútállomáson vannak Kőszegen... Vonatpótló busszal mennek Szombathelyre, onnan majd indulnak haza vonattal... Lesz negyed 3 is, mire Pestre érnek ma...
Ti is várjátok vissza Leviéket ugye! ![]()
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom kávét! Most főzöm majd a másodikat, nem sokat aludtunk az éjjel. Tegnap előtt is itt is meg tegnap is nagy vihar volt.
Még hallgatni is rossz volt, jó hogy a tetőt le nem vitte! Felborogatott minden virágot, szerencsére nem törte össze őket! Borzasztó mennyire megváltozott az időjárás! Egyszerűen félelmetes ezek a nagy villámlások is!
Tegnap beszerző úton voltunk sok mindent meg tudtunk venni. Festékeket, lakkokat amik kellenek már minden készen áll. Még holnapra van megrendelve a falfesték fehér színben és elkezdhetjük ha nem lesznek már itt a gyerekek. A csiszoló gépet is rendeztük, majd előtte való nap kell szólni és mehetünk érte. A férjem már tegnap akarta, de mondtam addig még most jönnek csütörtökön a gyerekek nem kezdünk hozzá.
Ma még nem főzök maradékokat eszünk, csak egy kis lecsót készítek. Azt nagyon szeretem bár mikor jöhet.
Finomat készít a férjed, Bakonyi mártást szeretem én is.
Lia!
A gyerekek itt is félnek a nagy dörgéstől, villámlástól! .... de még én is! Finomat főzöl Te is!
Szia Ilona!
Már vártam, hogy mikor hozod a csodás csokrot! Ez is igazán gyönyörű, köszi! ![]()
Nagyon nehéz lesz hozzászokni ehhez a hirtelen időjárás változásokhoz. 
Ma kihasználtuk a lehűlést, és nekiálltunk a 350 literes fagyasztóláda kimosásához... Bizony igyekezni kellett, mert sok minden volt benne... de a teraszon jó hideg volt, és nagy kádba és tálakba raktuk addig a cuccokat, míg a fagyasztóládát rendbe tettük. Most végeztünk a visszapakolással. Nagyon sok minden van már benne, és persze még maradék is tavalyról....
Ti is jó nagy munkába fogtok, de majd szépen elkészültök vele, ha magatok lesztek! 
Ez volt az én adagom ebédnél... hát alaposan jóllaktam vele. ![]()
Margitka.
Finomat ebédeltetek, ügyesek vagytok a fagyasztó is tiszta lett.
Mi is beüzemeltük a régi mosógépet a garázsban, 1 hét múlva bontják a fürdőszobát, valahol mosni kell. Szerencsére simán beindult, 5 éve nem használtam. Leviéket csak holnap hozzák vissza, így gondoltam egyet elmentem fodrászhoz, szerencsére tudott időpontot adni.
Ilona.
Ti is nagy munkába kezdetek, de szép lesz ha elkészültök. Szerencse hogy ott sem csinált kárt a vihar, szörnyű ez a változás, kardigánba mentem fodrászhoz.
Lia!
Örültem is, hogy nekiálltunk a fagyasztóláda kimosásának... A mai délelőtt pont alkalmas volt ehhez. Most már javul itt az idő reggel óta. Odakint 21 fok van és napsütés... a szél azért nem áll meg... de azt nem is bánjuk, mert sok eső esett, a kertben eléggé vizes volt a föld még reggel... Kint nem is tudtunk volna dolgozni...
Holnapra marad leves, és még Bakonyi mártás is hússal meg a pürével kettőnknek épp elég lesz ebédre. Főzni majd csak csütörtökön kell... Lehet más munkát, teendőt kitalálni. Már tervezgetjük a hétvégét is...
Ti is ügyesek nagyon voltatok, jó lesz még az a mosógép néha, ha még üzemképes.
Akkor csini frizuval várod holnap a gyerekeket vissza. 
Most megnéztem idebent a hőmérőt, 24 fokot látok rajta. Mindig megállapítjuk, hogy "De jó is a szigetelés!"
Jó reggelt! Kellemes ébredést! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ilona!
Sok szeretettel köszöntelek névnapod alkalmából! 
Éjjel nehezen aludtunk el, aztán persze reggel 6 óra előtt csak pár perccel ébredtem meg...de utána már nem maradtunk az ágyban.. A nagy fiam már lent volt az étkezőben, és készülődött a vonathoz...
Most nálunk 12 fok van csak, ez már eléggé hűvös is, de 23-27 is lehet majd délutánra...
A frissítő kávét megittuk már.

Hozom későbbre is:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét, most ittuk meg a másodikat.
Reggel korán mentem a piacra, estére hozzák vissza Leviéket, készülődünk. A rendelőbe is beugrottam, dolgoztam egy keveset. Mostanra kellemes lett az idő, reggel azért elkelt a kardigán.
Ilona.
Nagyon sok szeretettel köszöntelek én is névnapod alkalmából.
Szia Lia!
Akkor Ti már este együtt lehettek Leviékkel! Jó készülődést! 
Mivel ma ebédet nem kellett főzni, a reggeli után átmentünk Érdre, mert volt elintézni való... Szerencsére hamar végeztünk. Na és ha ott voltunk, beiktattunk nagyobb bevásárlásokat is. Átmentünk a nagy Tesco-ba és a Penny-be is beléptünk. Már majdnem dél volt mire hazaértünk. Akkor elpakoltunk, és pihentünk egy kicsit még ebéd előtt...
Most amikor bekapcsoltam a számítógépet, és láttam, hogy írt Gábor a Skype-re.. Jeleztem Neki, hogy itthon vagyunk, és fel is hívtam telefonon. Kiderült, hogy már holnap délelőtt tudnak jönni hozzánk.
Na ebéd után még a mosógépbe bepakoltam, mindjárt lehet is menni teregetni a ruhákat az udvarra... szerencsére jó idő van a ruhák száradásához.
Na már jelez is a gép... Mehetek! 
Lapok Previous 1 … 1,547 1,548 1,549 1,550 1,551 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás