Halihó mindenkinek!
Bár most nincs itt senki, még vendég se egy se, azért mindenkinek szép délutánt kívánok. Letettem a szolgálatot, haza ment Kitti, most pár nap csend lesz.
Lia!
Dávidnak én is kívánok boldog névnapot! Nekik is van téli szünet ilyenkor ugye? Jót nevettem, csak nem csalódik szegény párod abban a kocsonyában, ha már egyszer így izgul miatta. Mondtad neki, hogy ne félj míg engem látsz? Csak nem azon izgul, hogy finomabb lesz mint az övé? Elmagyarázta hogy csináld? Az enyém nem szokott főzni, mégis mindent elmond nekem , hogy csináljam. Azt hiszem , ha még egyszer konyhát csinálunk, az csak akkora lesz, amiben én férek be, senki más. Mert valahogy mindenki ott áll meg, beállnak az ajtónyílásba, és se ki se be.
Katikám!
Nálatok ki a szülinapos? Mert azt nem találtam. De akkor is isten éltesse , és sok boldog szülinapot neki!
Margitka!
Nagyon guszták a pizzák. Én rég sütöttem. Nem is tudom miért, pedig nagyon szeretjük. Látod nekem egyáltalán nincs is sütis villám. Mindig a nagy villával ettük. Igazából soha eszembe se jutott, hogy azt illenék használni. Az természetes , ha nagy nagy ritkán valahol sütit eszünk, kisvillát adnak hozzá, de itthon nem.
Ancsa!
Kialakul a rend. Csak mindenhez kell egy kis idő. De meg kell hagyni, nagyon rendes cicmiceid vannak.
Icukám!
Gyönyörű szép az a torta. Nem is tudom , milyen jókívánságot szoktak mondani a keresztelőnél. De biztos nagyon szép ünnep volt.