Sziasztok újra! 
Lia!
Míg mi vacsoráztunk Ti itt jártatok... Jól tettétek, hogy ilyen nagyot sétáltatok! Ezután biztos lesz a pihenés is éjszaka majd!
.. Én is kimentem, de még 5 percig sem maradtam, olyan nem jó ebben a nyirkos időben kint lenni a kertben... azért egy séta az egészen más, főleg kettesben! 
Nem sokat ettünk ám a sütiből, mert finom nagyon, de elég krémes, ezért egyszerre sokat nem szabad enni belőle... igaz, hogy nem nagy a mennyisége, de sokáig eltarthat.
Akkor Ti is nassoltatok, ha kaptatok sütiket. 
Ilona!
Eddig ezt még nem sütöttem. A férjem az édesszájú nálunk, és Ő keresgél, gyűjtöget mindig finomnak tűnő recepteket, főleg olyanokat, ahol kép is van, és amit megkíván... Na ez is egy olyan süti. Bár én nem pontosan úgy csináltam, ahogy a recpet volt, egy picit módosítottam saját ízlésnek megfelelően. 
Akkor ma sem unatkoztál, ha még mosás is volt. Én ma túl vagyok a hajnyíráson is, az ünnepekre le van a gond... Már az idén nem kell menni a fodrászhoz. 
A bejglik pedig nagyon csodálatosak lettek! A férjemnek is megmutattam, nagyon megdicsérte! Azt mondta, hogy ebben aztán van töltelék! 
Na és milyen az az aprósüti, amit még sütöttél? Várom róla a fotódat! 
Holnapra pedig jó utat Miskolcra, ha elmentek!