Válasz: Társalgás
Szia Lia!
Akkor viszonylag jól telt az utolsó munkanap a héten, persze nem unatkoztatok... Te is sok helyen jártál ma... Ügyes vagy, hogy a virágokat is elrendezted már.
Reggel hamar el tudtuk intézni a városban, amiket beterveztünk. Még a postára is beléptem, szerencsére nem volt senki előttem, igaz 2 ablak is nyitva volt... de a másiknál is csak 1 ember volt akkor... Aztán a Tesco-t is gyorsan megjártuk.
Majd itthon megfőztük a bablevest, lett egy 5 literes fazékkal, holnap nem kell főzni... Végül másodiknak rizsfeljújtat készítettem egy 35x27 cm-es tepsiben, azt még jobban szeretjük, finom lett nagyon. Most bontottam fel a meggylekvárt, amit a húgomtól hoztunk a nyáron... De azért pudingot is főztem mellé. Így együtt isteni lett.
Megsütöttem ma is a sós sajtos rudakat, lett megint 2 tepsivel. Meg épp most vágtam a murucból is. Ez már most nagy kedvencünk lett!
Hú a bukta is nagyon finom lesz a szilvalekvárral majd! ... Zsomborék is értékelni fogják!
Sajnos nálunk is egész nap csepereg az eső... ma kimaradt a kinti munkvégzés... de nem baj, volt bőven idebenn is...
Most már lassan elindul talán Pestről Gábor is haza...