Válasz: Társalgás
Mi most már folytatjuk a sorozat nézését. Elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,268 1,269 1,270 1,271 1,272 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Mi most már folytatjuk a sorozat nézését. Elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
A vastagot eltettük száradni,majd jövőre lehet használni a bográcsozáshoz.Az idénre van bőven amit tudunk használni.
Jó pihenést kívánok én is.

Sziasztok! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok mára! 
Lia!
Az jó ha van száraz fa, akkor ez valóban ráér még száradni, ha jó helye is van. ![]()
Elég későn kerültünk tegnap ágyba, mert az a sorozat, amit utoljára elkezdtünk, olyan, hogy nagyon izgalmasan fejeződik be minden rész vége, hogy muszáj folytatni... De 6 óra előtt ma is felébredtem, és ki is kívánkoztam az ágyból már...
Ma főzni kell, húsleves lesz természetesen, és pörköltet főzök, hozzá vagy nokedli, vagy tarhonya lesz, esetleg tésztát főzök ki... még eldöntjük...
Az idő már most kellemes, eső sem várható, ha igaz napokig.... Jelenleg 17 fok van.
A kávénkat ma én főztem meg, egy picit megelőztem a férjemet is. Most fogjuk meginni.
Itt a későbbi kávé is:

Sziasztok.
Margitka.
Köszi a kávét,lassan kell a második.Megfőztem a krumli levest,rántott hús lesz az ebéd.Már jó meleg van,a fiam vágja a füvet,nekem még a virágoskertet kellene rendbe tenni.
Szeretnék sütni boci szeletet,pudingos változatát.
Szia Lia!
Ma is finom ebédet találtál ki. Hú én már nem is emlékszem rá, hogy mikor csináltam rántott húst?
... Pedig fiatalasszonykoromban szinte minden hétvégén, vagy legalábbis a másodikon az volt a vasárnapi hús... valahogy elszoktunk tőle, de még szeretjük is...
Elkészültél a virágoskerttel? Na és a sütivel?
Már mi is túl vagyunk az ebéden, aztán rendet raktam. Kint a kertben körülnéztünk ebéd után.. már csak 1 bokor piros ribizlibokrunk van, de az telis-tele volt nagy fürtökkel. A fiamat rábeszéltem, hogy szedje le. Hát lett is egy nagy tállal.. most pihentem egy kicsit, majd megmosom, és lefagyasztom... persze frissen is eszünk belőle.
Ennyi lett:

Margitka.
Hozzá sem fogtam a virágoskerthez,úgy elment az idő.A férjem levágta az elnyílt rózsákat,az legalább meg van.A süti is elkészült,de még nem kóstoltuk.
Ebédeltünk,most pihenünk egy kicsit.
Nagyon szép a ribizli,finom lesz,nekünk az is tönkre ment.
Lia!
A múlt hét elején én is levágtam a férjemmel az üvegház mellett lévő futórózsáról a már elnyílott rózsákat, és ma már látom, hogy nyílnak az újak! ![]()
A kiskertemnél viszont még le kell vágni... ott csak elkezdtem, és valamiért abbamaradt... a kertem is teljesen ki kell kapálni, mert elnyomta már mindenféle futónövény... köztük gaz is... 
Gondolom, hogy azóta már megkóstoltátok a sütit. Mi épp most nasiztunk, miután elraktam a ribizlit a fagyóba.
Itt az előbb szemetelt egy kis eső... most már úgyse megyünk ki., pihenünk....
Sziasztok!

Margitka4
Itt vagyok én is! Elmentek a gyerekek már jeleztek is, hogy szerencsésen hazaérkeztek! Húslevest főztem, káposztát töltöttem, meg volt milánói makaróni. Mindent bepakoltam Laciéknak, Leviék most nem vittek mert mennek holnap Hévízre. Szerették volna, ha velük tartunk, kikapcsolódunk egy kicsit, csak be kell ülni a kocsiba visznek, és haza is hoznak, de most nem fogadtuk el. Nagyon sok a feladat itthon, most elmentek a gyerekek, addig megcsinálunk mindent még vissza nem jönnek.
Gyorsan megfürödtem, és csak pihenünk, majd holnap kezdek takarítani, ágyneműket mosni.
Itt most volt egy nagy eső, dörgött villámlott, de már elvonult a vihar.
Nagyon szépek a ribizli szemek, jó sok van a fán. Hű de szeretem, meg a finom süti belőle, na az az igazi még. A recepted Margitka, amit sütni szoktam. Nem jut most eszembe a neve a sütinek.
Lia!
Te is finomat főztél, kedvébe jársz a gyerekeknek! Remélem a férjed jobban van!
Szia Ilona!
Ó de gyönyörű képpel jöttél! Köszi szépen, nagyon tetszik! 
Szép napokon vagytok túl! Jó sok finomságot készítettél, és osztottál el Te is. Az is megnyugtató, ha már lejelentkeztek a gyerekek, hogy hazaértek! ![]()
Ez a piros ribizli nem fa, hanem bokor, de már jó régi, viszont most termett a legtöbbet! Amire gondolsz, azt én fekete ribizlivel szoktam elkészíteni. A neve pedig: Fekete ribizlis diós szelet... De természetesen piros ribizlivel is nagyon finom lehet. ![]()
Na most míg írogatok, itt is elkezdett dörögni az ég, és már szakad is az eső!

Most már én el is köszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap hatalmas eső volt nálunk, ma még nem lehetne kint dolgozni semmit sem a kertben. Jó, hogy a múlt héten belehúztunk a kinti munkákba... De amint lehet kimenni, a fűnyírást ismételni kell, mert meleg az van, és most így a sok eső után még jobban nő a fű, és persze minden...
Ma nem kell főzni, így idebent takaríthatok... a ruhákat is át szeretném rakodni a szekrényben. Persze mielőtt lejöttem, a mosógépbe berakodtam.
... El is indítottam a gépet, szépen dolgozik, így majd időben kiteregethetek az udvarra.
A kávénkat a férjem megfőzte ma is. Mindjárt én is megihatom...
Persze hozom későbbre is:

Én közben kiteregettem az első mosást...
... már dolgozik a gép a másodikkal.
Most akkor lehet reggelizni, aztán takarítás, rakodás....
Lapok Previous 1 … 1,268 1,269 1,270 1,271 1,272 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás