Válasz: Társalgás
Szia Lia!
Biztos frissülhetett a géped, és ezért nem tudtál a fórumba bejelentkezni. Örülök, hogy ma sikerült! 
Akkor Te ma már csini frizuval vagy, biztos megkaptad a dicséretet is, ugye! ![]()
A túrógombóc nagyon finom tud lenni, mi még ma sóan esszük a túrós sztrapacskát, de a jövő hétre én is beiktatom, hiszen mindenki szereti itt is. ![]()
Ami a kutyát illeti, sajnos éjszaka egyedül van, mert a gazdái nem itt laknak... Hajnalban a férjem kilépett az erkélyre, és akkor beazonosította, hogy a Pizzázó háta mögül, ami kertünk végéből ugat a kutya... Napközben mi is láttuk már egy ideje, hogy ott egy kutyaól, és láncon egy kutyus... eleinte meg is ugatott bennünket, ha arra mentünk a kert végében, de már hozzánk szokott... Viszont eddig nem is gondoltunk arra, hogy ez az a kutya, amelyik ugat éjszakánként... 
De jó, hogy már ilyen szépen gyógyul a férjed füle, most már csak túl lesz a keddi varratszedésen is, és utána hamar meggyógyul teljesen! ![]()
Ma egész délelőtt kint dolgoztunk a kertben, jól el is fáradtunk. Kapáltunk, a zöldbabot is felkötöztük a sátrakra, és leszedtem a termését. Meg az uborkát is, abból megint lett egy üveggel télre. ![]()
Most látom, hogy ebédidő van. Igaz, hogy már megtálaltam, mielőtt idejöttem...
Jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ...